Länge sen!

Jag har tagit ett litet break nu under sommarn men nu e jag tillbaks. De flesta av killarna har kommit hem från hemländer och semestrar och alla längtar till ispremiären den 3 Augusti, alltså nu på måndag redan. Killarna har självklart tränat styrka på egen hand under sommarn, vissa tillsammans och vissa ensamma.  Vet att många valt gym som ligger närmast deras hem men flera har valt att träna som vanligt på HG atletic club.

Kort lagfakta!

Vi har ju lite nyförvärv!

Julian Jakobsen 87:a. Kommer senast från Odense Bulldogs.

Fredrik Svensson 75:a. Kommer senast från EHC Wolfsburg Grizzly adams.

Jonas Almtorp 83:a. Kommer senast från Luleå.

Yanick Lehoux 82:a. Kommer senast från Hamilton Bulldogs.

Ryan Glenn 80:a. Kommer senast från Troja-Ljungby.

Blaz Gregorc 90:a. Kommer från SSK AJ.

Kanske inga direkt stora namn men om vi inte har ett skitbra lag på pappret, tror jag att det bara kan gå bra.. När man har förhoppningar på sig brukar det inte funka på SSK. Så det kan vara positivt,

Dragan försvann ju till Färjestad, tråkigt men väl förståligt! Han har potential och vill väl försöka komma lite högre upp, även fast jag tror att han kommer tillbaka om några år. I SSK var han lagets stjärna men det är inte säkert att han kommer vara det i Färjestad. Finns en hel del andra bra spelare och tillslut kommer han tröttna och vilja komma tillbaka.
Despo kommer inte heller vara kvar i klubben. Han platsade inte och han var nog inte riktigt mogen för det just nu. Får se vart han hamnar..


Peter x 2 (Popovic & Larsson) verkar ha ganska bra koll på läget och jag tror att dem kommer satsa på det viktigaste i laget. Lagstämning och mentalitet.. Självklart även en hel del på spelet men det e ju ganska självklart...

Nu ser vi fram emot ispremiären på måndag och hoppas få se ett antal grymt heta killar på isen!


                    


RSS 2.0