Några fler som skrivit på!

Att Daniel Josefsson skrivit på känns riktigt sköönt, var nog bästa backen förra säsongen, så det var vväldigt positivt. Nu har ju även en till back skrivit på, Stefan Bemström.. Kanske inte lika positivt.  Känns som att han gjort sitt nu och kanske borde lagt skridskorna på hyllan men men...

Vi får se hur detta blir, hoppas på några nyförvärv oxå..
Just nu känns det som att vi bara behåller spelare för att dem är billiga, kräver inte mycket lön.. Kanske borde få några "Bra" spelare oxå....

Signa Dragan nu!!!!!

Pontus!

Nu har vi iallafall en målvakt.. Pontus Sjögren har skrivit på kontrakt för 09/10. Och man förhandlar ju just nu med Bjurling. Även fast det skulle kännas lite konstigt om han stannar.. Björne som alldeles nyss var sååå besviken på SSK, han hade aldrig blivit så bortgjord innan men men... Han är en bra målvakt, så vi får väl se..

Huddinges Ahlströmmar verkar vara nära att skriva på för AIK. Inte förvånande och jag tror faktiskt att de passar  bättre i allsvenskan än i elitserien. Hörde i Huddinge förra veckan att AIK legat ganska hårt på dem och man förstod nog redan då att dem skulle skriva på...

Poppe i stan!

Idag var Popovic i Axa och gjorde sig lite hemmastad.. Gick lite rundvandring och hälsade på folk, det ser väl lite annorlunda ut än när han spelade här sist... Kul att se honom, jag tror faktiskt att det var ett smart tränarbeslut...

Dragan, Jensa och Robban jobbar på, på gymmet...

Såg på aftonbladet att Eldebrink uttalat sig om SSK negativt, anser att klubben skött tränarfrågan dåligt etc. Många tycker att det var lågt av honom, han ska väl bara säga positiva grejer om SSK men jag anser att han måste få säga sanningen. Och att ledningen skött det här extremt dåligt är ingen hemlighet...

På väg bort!

Förmodligen, jag är inte 100% säker men 99,9% så kommer Kudroc inte spela här nästa säsong. Förvånade mig faktiskt att det inte kom fram idag.. Han kommer förmodligen spela kvar i Sverige men uppåt om jag säger såå..

Men vi får väl se, det kanske tar en annan vändning... Inte särskilt troligt, men men.....

Och hur tror vi att vi ska få kvar Dragan i den här röran... Om han vill utvecklas kanske han borde ta erbjudandet från Ryssland även fast jag hemskt gärna skulle vilja ha kvar honom..
Men han får kanske inte heller nytt kontrakt, vi vill ju bygga upp ett nytt lag med huvudstolpar som Jensa, Bemströms X2 och Robban... Lycka till säger jag bara....

Är man dumma i huvudet på nåt sätt eller?

Idag fick vi reda på att man säger Hej då till Martin Cibak och Andre Benoit, men däremot har man förlängt med Jens Olsson. Jag säger då det... Hur FAN kan man förlänga med honom, en bänknötare i största grad,.. Verkar bara som att man sparar dem dåliga spelarna bara för att dem inte kräver hög lön men det blir kul att se hur säsongen lider.. Som det känns nu så skulle vi lika bra ha åkt ut, SSK är inte värda ett elitserie år. Man har ingen tränare, vilket borde varit klart för länge sedan.. Hockeysverige skrattar åt oss, fattar dem inte det.... Vi gör oss av med spelare och får inte några nya pga SSK:s dåliga arbete.. Nää, hur detta ska sluta, vette fan...
Och Poppe måste prata med familjen, så det blir väl pannkaka det med....

Hoppas Cibako och Benoit hittar en bättre klubb och jag önskar dem all lycka till i framtiden.

Positivitet vet inte SSK vad det är just nu, när man går ut med att Jensa skrivit på, så blir man ju bara ännu mer deprimerad.... Tyvärr..

Poppe!

Högst upp på SSK:s önskelista på tränare inför nästa säsong står Peter Popovic. Denna kille som vi nog alla kommer ihåg i SSK:tröjan... Han har ju denna säsong varit assisterande tränare för Västerås och nu verkar det som att det för hans del står emellan SSK och Västerås. Vi kan erbjuda honom högre lön och det är ju ett plus oxå att han spelat här förut och hade då iallafall ett grymt stort SSK-hjärta medan Västerås inte kan erbjuda lika stor lön men frågan är om han vill fortsätta i Västerås, kanske skulle kännas skönt, han har ju gjort sig lite hemmastad and so on.. Vad vet jag?

Jag personligen tycker att det vore ganska kul att få hit honom, sen hur bra det är eller hur resultatet kommer bli vet vi inte än men vi får väl se.. Men om Nyman sagt Hej då till föreningen, kanske det kommer behövas en ass tränare till och vem vet en annan Peter kanske e aktuell för den rollen..

???????????????????????????????????????


Tränar på!

Idag tränade Dragan och Robban för fullt på gymmet, härligt att se tycker jag. Robban har tillbringat mycket tid där den här och förra veckan.. Bra att se att dem inte lägger av helt bara för att det är uppehåll..
Frågan är bara om vi får behålla Dragan?
Vore skitsurt om vi inte får kvar honom men han måste ju tänka på sin framtid oxå, det förstår man ju.. Jag personligen tror att det står emellan att spela kvar här eller att han ska spela i Ryssland igen...
Vi får väl se, jag håller iallafall tummarna..

Men hallååååå, när får vi veta vem som blir tränare, även fast man har sina små aningar, det är ju även detta alla spelare väntar på. Vem vill skriva på ett kontrakt när man inte har en aning om vem som blir ens tränare..
Nä, skärp er!

Grattis!

Tomas Kollar fyller år idag!
Grattis!


Tack för er tid här!

Idag fick vi reda på att Martin Richter och Jason Morgan gjort sitt i SSK. Var väl ganska väntat även fast jag kanske hade velat sett att man hade gett Richter en chans till, fast tyvärr tjänar han alldeles för mycket och har producerat alldeles för lite.. Jason har väl inte direkt passat in i laget och tyvärr försvann han närapå helt i slutet av säsongen. Hoppas bara att han och hans familj hittar nåt nytt bra ställe nu..

Jag önskar dem all lycka till i framtiden och tackar för den tiden vi haft er i laget.

TACK!

Grattis Stefan!

Stefan Gråhns fyllde igår år! Grattis!


Bara förluster, vill höra nåt positivt nu!

Det enda man fått veta hittills är killar som försvinner och tränare som inte ska vara kvar men nu vill jag höra om några som vi signat, nyförvärv etc... Att ännu inte ha en klar huvudtränare är katastrof, sånt borde man ha börjat tänka på långt innan säsongen var över, man måste vara förberedd... Det är svårt att få hit spelare när vi inte har nån ledning, Nu får Ni skärpa er SSK, fattar ni inte vad ni ställer till med... Jobba, jobba,jobba..

Nåt måste hända och det snabbt!

Hoppas på positiva nyheter i morgon.

Hej då!



Daniel Ljungkvist lämnar nu SSK och kommer nästa säsong spela i Oskarshamn.
Lycka till i framtiden Daniel!


Tränarfrågan?

Idag klockan 12 tackade Stefan Nyman nej till att bli huvudtränare i klubben. Han känner att han gjort sitt och lämnar nu SSK efter 3 års hårt arbete .. Samtidigt vet vi att Strömberg inte kommer bli kvar och Leksand verkar vilja ha honom, så det blir förmodligen där strumpan kommer hamna. 

SSK har nu gett erbjudandet till en än så länge hemlig person som ska innebära "något radikalt nytt."
Man har kommenterat att erfarenheten inte är det viktigaste i nuläget, man ska satsa på nåt helt annat och har en bra personlighet. Vi får se hur detta utvecklar sig, spännande..

Varför inte sätta ner mig i båset, skulle säkert funka skitbra! Något nytt och annorlunda, haha....

Bye bye Henke!



Henke Karlsson är nu klar för spel för Färjestad nästa säsong.
Tråkiigt men sant! Hoppas det kommer att gå bra för honom men att han kommer spela jävligt dåligt under SSK-FBK matcherna.....

Lycka till i framtiden!

Nu måste vi hitta nån het målvakt!

Spelarnas säsong enligt mig!

 #4 Andre Benoit
Hyfsad säsong! Känns som att han varit en av våra viktigaste backar. Skulle vilja se honom i SSK:tröjan ytterligare en säsong.

 #5 Martin Richter
Det här är en kille med potential men har inte fått visa det särskilt mycket. Det var ett tag på mitten av säsongen som han fick rejält med istid sedan har det väl varit sådär med det. Jag tycker att man borde satsa mera på honom.. Jag tror även att han trivts väldigt bra i laget, han är ju väldigt god vän med både Cibak och Kudroc.


 # 6 Fredrik Sonntag
Inte fått mycket istid denna säsong och nu även blivit utlånad till Huddinge. Ryktas om att han är på väg till Timrå, kanske får han spela mera där!

 #8 Martin Cibak
Lilla Cibako! Han har spelat väldigt bra den här säsongen, han har utvecklats något enormt och jag vill verkligen se honom kvar några år till.. Frågan är om SSK har råd? Sen kan jag säga att han har ett enormt stort SSK-hjärta, vilket jag skulle vilja se hos flera av våra spelare... Tyvärr bröt han ju tummen och har varit lite skadad till och från men jag håller verkligen tummarna för att han ska stanna..

 #9 Topi Jaakola
Har väl haft en sisådär säsong. Jag tycker han är duktig men gör alldeles för lätt stora misstag.. Något han verkligen måste träna på... Annars håller jag inte med alla som öser skit på honom, han har fått spela och det måste väl bero på något.  Vore kul att se honom utvecklas.

 #12 Daniel Josefsson
Bästa backen i laget kan man nog säga. Han spelar jämt, han är överallt och det känns tryggt när han är på isen. En riktig bra spelare både skridsko och puck-mässigt.

 #13 Fredric Andersson
Har knappt spelat alls.. Är även han utlånad till Huddinge..


 #14 Robert Carlsson
Ganska dålig säsong.. Har väl gått sådär.. Men han börjar ju bli lite äldre oxå. Riktig SSK:are går inte att komma ifrån men men... Men han kan tacklas även fast det avtagit lite det med ...

 #16 Daniel Ljungkvist
Hygglig säsong, fått spela en hel del, vilket har funkat bra.. Små svackor då och då men i stort sett haft en väldigt bra säsong... Han och Josefsson är ju väldigt bra och nära vänner... Kul..

 #17 Jason Morgan
Sådär kan man sammanfatta Jasons säsong! Kanske inte direkt värd pengarna.. Många besök i utvisningsbåset och har väl mer och mer försvunnit i spelet.. Vet inte riktigt om det är nån ide att ha kvar honom ännu en säsong? Men hans familj verkar ju trivas i Sverige iallafall och barnen går ju i skolan...Så vi får väl se..

 #18 Linus Videll
Svag början men blivit bättre och bättre... I slutet var han ju riktigt het ett tag men tyvärr är han ibland lite självisk och har lite divalater, vilket jag skulle försöka få bort så snabbt som möjligt.. Om han blir kvar i SSK ännu en säsong är oklart men han har ju börjat göra mål och vi behöver iallafall en målskytt...

 #20 Petri Pakaslahti
En stark perosnlighet i laget. En riktig bra tekare och Petri har spelat en bra säsong. Oturligt nog blev han ju skadad och hade svårt att ta sig tillbaka efteråt, kom väl aldrig riktigt in i sitt gamla spel igen men vi väntar med spänning på nästa säsong, då vi vill se en hel och frisk Paka på isen. Ett C på bröstet skulle inte sitta dumt.. Svenska kan han väl även fast vissa ord är lite svåra haha.....

 #22 Stefan Bemström
Kanske har gjort sitt nu? Vissa matcher spelar han riktigt bra medan andra är han urkass. Kanske vi ska ge platsen till nån annan nästa säsong? Eller så är det bara att gå ut och ge max varenda, varenda match.

 #24 Jörgen Bemström
Kanske spelat lite bättre än brorsan i år men kan väl knappast räknas till nån toppenspelare längre.. Har spelat hyfsat och vi får se hur långt det räcker!

 #28 Jonas Höglund
Inte alls vad jag förväntat mig. Målen har väl inte sprutat in och formen kanske helt enkelt inte finns där.. Tyvärr men för mig spelar det ingen roll vart han splear nästa säsong men det kanske inte ska vara här helt enkelt.. Jag trodde nog mycker mer om honom än vad han visat upp.. Tror vi kan lägga dem här pengarna på en yngre måltskytt..

 #29 Tomas Kollar
En gnuggare och slitvarg ut i fingerspetsarna. I sarghörnen äger han men dessvärre funkar det inte lika bra med puckkontroll. Kanske något att träna på till nästa säsong men vi behöver några såna här spelare och jag ser gärna Kollar kvar ännu en säsong. Vi får ju inte glömma att nämna Hasse, Kollars lilla chihuahua..

 #30 Henrik Karlsson
Vilken värvning! Han är ju helt underbar.. Så bra och vilken härlig personlighet.. Tyvärr ser det ju ganska mörkt ut för att vi ska få behålla honom men man kan ju alltid hoppas.. Det är som Henrik man ska som hockeyspelare vara. Man ska kunna bjuda på sig själv samtidigt som man spelar skitbra. Den perfekta spelaren...

 #35 Pontus Sjögren
Spelade faktiskt ganska bra när han fick stå men sen när Henke kom blev han ju bortputtad och utlånad till Huddinge. Men han är värd en stor eloge för sitt spel här och det kommer vara väldigt kul att följa hans utveckling. Han är fortfarande väldigt ung och kommer hinna med mycket under sina år..

 #39 Björn Bjurling
Förhoppningsvis kommer han aldrig se ut så här igen, det kan vara tuffft att spela hockey... Bjurling har spelat väldigt bra den här säsongen, varit stabil med små enstaka missar. Men så värvade man Henke och han blev petad och har fått tagit hand om båsdörren ett tag nu. Jag förstår att det kändes tungt men man får inte gräva ner sig för det, eller hur? Jag tycker Bjurling är en urskön kille och vi har alla fått se honom dansa på isen som en riktig Björn.. Tack för danserna BJURLING och lycka till i framtiden.. Det verkar ju inte bli mer spel för honom här iallafall..

 #41 Stefan Gråhns
När han får spela, gör han det bra. Han kämpar och sliter som en varg.. Han ger sig aldrig vilket jag värdesätter.. Tyvärr är han kanske inte lika bra hemåt som framåt, kanske lite träning på det men annars har han gjort ett bra jobb verkligen. Han har fått kämpa för att spela och det märks, för när man då får spela ger man verkligen allt...

 #42 Jens Olsson
Jensa har väl inte haft en kanonsäsong om man säger så.. Bänkad och när han väl får spela går det inte särskilt bra det heller. Kanske nåt lag i Skåne behöver honom bättre än vad vi gör just nu... Tyvärr!


 #44 Kristian Kudroc
Här har vi en superhärlig kille.. Han är stor, lång, starka knytnävar och en rolig spelstil men han är underbar. Han är såå speciell.. Jag tycker att han varit bra den här säsongen, han skjuter på mål och gör lite tokryck ibland. Kanske att han måste tänka på att alla inte är lika starka och stora som han själv, man kan inte passa till tex Klasen och ta i allt man har, det säger sig själv.. Men han skyddar alla och jävlar om det är nån som börjar tjafsa med nån i laget, då vet man vem som snabbt är där.. Men det e bra han bara plockar undan dem bara.. Tyvärr råkar han på många utvisningar oxå, mycket pga hans storlek men men. Jag vill se Kudroc i SSK-tröjan nästa säsong och det här är en kille med stort SSK-hjärta han med......Come on Kudroc!

 #61 Per Hallin
Slitvarg även han.. Kämpar på och är överallt på plan.. Riktig goo kille, som gärna får vara kvar en säsong till. Han har oxå en underbar personlighet och barn älskar honom och han dem...

 #77 Stefan Pettersson
Haft en bra säsong tyvärr blev han skadad och kunde inte heller vara med och spela i kvalet men jag kan säga att han har tränat och tränat på gymmet närapå varenda dag och ville verkligen tillbaks ut till spel. Han är skitbra när han är fit for fight, så vänta till nästa säsong och se..

 #91 Yared Hagos
Han bor i utvisningsbåset och jag anser inte honom tillräckligt bra för att spela i SSK. Han har gjort en del mål nu i slutet men tyvärr, det räcker inte för mig. Vi har dragit på oss lika många om inte fler baklängesmål för att han sitter utvisad, så nej tack!

 #86 Linus Klasen
Emil i Lönneberga, det e han det! Han är en liten trollkarl och älskar att dribbla, ibland lite för länge. Lite mindre självisk, ska det nog gå bra. Haft en bra säsong, fast han blev mycket petad där ett tag och kom av sig lite.. Sen får man inte bli nån liten gnällunge bara för att man inte får spela, det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa vidare...

 #84 Dragan Umicevic
Lagets stjärna denna säsong! Han har ju varit helt underbar, gjort mål, snygga passningar etc etc etc.. Han har verkligen utvecklats med åren och jag vet att det är många klubbar som är intresserade av honom... Han får spela närapå hela tiden och han har en jävla bra kondition, då han kan spela i flera byten i sträck. Jag tror att det beror mycket på att han tränat på gymmet så mycket, han har kämpat för det här och det märks att han har kul när han spelar. Han har en underbar personlighet och jag håller tummarna att han stannar en säsong till...
Vad vore Mimos utan Dragan? :)

Möte!

Varför denna tystnad om mötet som var igår?
Är allting så oklart som det verkar?
Och den allra största frågan är ju: Vilka tränare ska vi ha?
Jag förstår att det inte är särskilt lockande för nya spelare att komma hit, när allt är en enda stor röra....
Jag tror att dem blir tvungna att jobba lite snabbare nu för snart kommer det bara finnas skiten på marknaden kvar och vi behöver få fler från laget att skriva på ytterligare ett år..
I dags läget ser det inte särskilt ljust ut!

Vet att Tommy Enroth letar efter ett lag att spela i, varför inte satsa på honom och vem vet kanske han en dag kan få hem Jhonas till SSK igen.....

Grattis!



Idag fyller Pontus Sjögren år!!
Stort grattis................................


GLAD PÅSK!



Glad påsk alla SSK-fans!
Vi är väl alla glada just nu även fast det är sorgligt att säsongen är slut och att vi är tvungna att vänta länge på att få se killarna på is igen.... Men 24 September är första matchen mot Linköping hemma och då är vi självklart där.. Och alla träningsmatcher och gymträningar blir det ju oxå självklart...

Strumpan!

Igår fick Strömberg ett fin gest av ssk:publiken genom strumpkastning in på isen. Som tack för ett bra jobb.. Han kom tillbaks och hjälpte oss upp till elitserien igen men idag kunde man läsa på svenskafans att Strömberg snackat skit om supportrarna och menat att vi skulle tacka honom, istället för att han skulle ut och tacka oss.. Tyckte detta verkade väldigt konstigt och undrade lite om verkligen en tränare som han skulle kunnat uttala sig på så vis.. Självklart startades rykten om både det ena och det andra..
Men idag på eftermiddagen kunde man läsa på SSK:s hemsida där Leffe ringt upp och velat ge sin version.. Nu snackar vi inte om förnedring av fansen eller otacksamhet. Utan istället om ont om tid och en stor värme för sina supportrar.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro på men jag tror nog att jag tror mer på Leffes version av det hela. Alla vet vad journalister skriver och förvärrar exakt allting..

Jag tycker att det är hemskt om inget av detta som dem skrev var sant, det är väldigt synd om Strumpan.. Ingen vill höra något sådant som kan få en hel drös av beundrare att börja hata och känna sig kränkta...



Tack Leif Strömberg för allt du gjort för denna klubb....

5-6 efter straffar!

                 
Matchen kändes verkligen som en riktig träningsmatch....
Första perioden spelade vi skitbra, vi gjorde mål och allt gick vår väg. Men som vanligt kunde vi inte hålla detta.. Vi tappar och gör både stora och små misstag och matchen slutar 5-5. Sedan blev det sudden men inget av lagen kunde avgöra, så då blev det straffar och Leksand fick med sig extra poängen. Men vad gör det, vi var redan klara och etta i tabellen.
Jävligt sköönt!!

Noterat:
Härligt drag i arenan, publiksiffra runt 5100, kunde vart fler sista matchen men godtagbart.. Tyvärr lycket leksingar :( Vi lät bra iallafall..

Längesen vågen utövades på AXA, härlig känsla verkligen...

Klasens första mål var hur snyggt som helst, och fin målgest...

Dragan duktig som vanligt

Tyckte såå synd om Bjurling när han precis efter att ha vinkat till publiken gör en riktig måltabbe och släpper in ett mål.. Stackaren, led verkligen med honom då.

Johan Mattsson 16 år gammal fick vakta målet sista perioden, var väl kul fast kanske hade vi behövt en annan målvakt för att vinna.. Allra helst vid straffarna... Men det e kul att vi satsar på dem unga..

Gröndahl fick även han spela en hel del, kul..

Och Kudroc helt underbar som vanligt! Ger ni er på mina kompisar, får ni med mig att göra.. Härligt grabben, så ska det se ut...

Saknade många av killarna: Cibak, Pettersson, Henke, Petri mm...

Tack för en underbar säsong killar... Hoppas att många av er stannar till nästa säsong...

                               

                   


SSK-Leksand

Sista matchen, lite sorgligt...
Sista matchen vi kommer få se vissa av killarna i SSK:tröjan, vi får bara önska dessa killar lycka till i framtiden..
Men ikväll är det match mot Leksand, inget av lagen har egentligen ingenting att spela för men jag tror att båda lagen vill avsluta säsongen på allra bästa sätt... Hoppas på vinst....

Flera av killarna spelar inte idag: Cibak, Petri, Pettersson, Henke mm. Lite tråkigt men men...

Hoppas på mycket publik i kväll och kom igen allihopa kom och visa ert stöd till killarna en sista gång.


2-6!

Så jävla enkelt, ja det var såå jävla enkelt..
Nja, det var faktiskt en ganska jämn match, fast vi gjorde mål, vilket AIK hade svårare med.. Vi spelade sådär i början men kom igen mer o mer och ju fler mål som trillade in desto bättre blev vi. När vi punkterar matchen med målet i tom kasse var det färdigt, vi alla kände det.. Vi var klara för elitserien nästa säsong. Killarna klarade av pressen och vi slipper ha panik på torsdag, vilket känns väldigt bra.. Det var enormt glada killar på hovet kan jag säga och det här är dem verkligen värda..

Målskyttar: Robert Carlsson, Dragan Umicevic, Jörgen Bemström, Jonas Höglund, Per Hallin och Petri Pakaslahti.

Det var konstigt nog ganska några ssk:are på plats men vi som var där lät desto mer... Killarna kände av vårt stöd, vilket var det viktigaste..

Sån grym känsla när killarna tackar överlyckliga på isen och sen kommer in igen i undertröjorna... Så jävla härligt....
Nära till tårar där..........

Och man får absolut inte glömma Henkes sköna målgest vid ett av målen. Han hoppar upp på plexiglaset mot klacken och bara jublar.. Snälla låt inte FBK ta honom ifrån oss.. Bästa värvningen absolut......

Strömberg blev riktigt hyllad och det är han faktiskt värd. Han klarade ut denna kris åt oss och vi är evigt tacksamma.

SM-guld 2009/2010!


Yesssssssss!!

Jajajajajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

SSK klara för elitserien nästa säsong efter vinst på hovet med  6-2....

Så jävla härligt!

Vilken jävla känsla............


Mer info om matchen kommer imorgon, är alldeles för uppspelt nu...

Vi älskar er........................



AIK-SSK

Dags för nästsista matchen för säsongen! Ikväll gäller det.. Blir vi klara för elitserien, det räcker med en ynka poäng och vi blir färdiga och slipper all press mot Leksand. Och hur sköönt skulle det inte vara att slå AIK.... Och krossa deras elitserie dröm. Tyvärr är jag rädd för att det kommer bli mycket bråk mellan supportrarna och jag tror att det är mycket därför många stannar hemma och kollar matchen på tvn vilket är väldigt synd. Sen var det ganska dyra biljetter oxå, vilket är tråkigt. Jag hoppas på mycket sskare på plats iallafall..

Minst en poäng ikväll killar, kom igen....

Elitserien! Vi är nära.......


Sjätte matchen!

Skön stämning i templet! Många kom för att se sina gamla idoler och få se dem göra upp en sista gång.. Tyvärr vann DIF striden men det var jämt. Även fast killarna inte var i samma form som för ett x antal år sen, så kämpade och slet alla.. Riktigt kul att se... Mycket nostalgi över hela kvällen..
Efter matchen var det pyttipanna buffe och sedan startades tröjauktionen.. Glennas tröja blev dyrast, gick för 7000 kronor. Denna auktion drog ut väldigt på tiden och det blev tyvärr lite långtråkigt och långrandigt för ett slag men sen vart det ös. Väldigt trevligt och mycket dans blev det för våran del i slutet.  Jätte kul kväll och bra organiserat..





Party party!



Ni missar väl inte!



Blir en helkväll, kom igen nu!!

Grattis!

                       

Man får inte glömma bort att gratta Fredrik Sonntag som fyllde år igår..

GRATTIS!


Vinst!

SSK- Växjö 5-1....
Jävligt skönt och nu är det inte mer än en poäng och vi är tillbaks dit vi hör hemma, alltså i Elitserien. Första perioden var hemsk, faktiskt urkassa. Jag började undra lite vad dem höll på med, ingenting gick bra men andra perioden spelade vi betydligt bättre.. Vi började göra mål och när andra målet kommer, började jag känna mig lite lugnare men det lugnet försvann ganska snabbt när Henke står och sover i målet och släpper in en puck som en växjö spelare skjuter från mittplan.. Stackarn, som tur var betydde det målet ingenting men det är sånt man absolut inte får göra i kvalserien.. Men sedan fortsätter målen komma för SSK och vi får tillslut se ett mål i tom kasse oxå.. Jätte sköönt... Nu slår vi AIK på måndag och vi är färdiga för elitserien....

Övrigt:

Kul att Kudroc gjorde mål. Det såg väldigt kul ut när han helt plötsligt tar sats och passar en fin passning framför mål och får sen tillbaks pucken och kan göra mål.. Skit bra!
Alla snackar skit om den killlen och det gjorde det ännu härligare att få se honom göra målet..

Det var även jätte kul att Petri fick göra sitt första mål! De andra killarna var ju såå sjyssta i slutet och bara passade honom hela tiden så att han skulle få göra målet. Gulligt gjort..

Och stackars Henke! Han såg helt förstörd ut... Men jag gillade att klacken ropade fram honom efter matchen iallafall... Bra gjort!

Klacken ska även den ha en stor eloge för igår, ni hördes och lät.. Bra jobbat! Det är vad killarna behöver :)

Men var det nån mer som inte fattade vad det var som hände egentligen när Växjö först sköt på mål och som domaren dömde som mål men sen efter en evighets diskussion dömdes det bort. Tydligen var pucken aldrig inne även fast många har olika meningar om det, men jag är nöjd med domslutet :)

RSS 2.0