5-6 efter straffar!

Matchen kändes verkligen som en riktig träningsmatch....
Första perioden spelade vi skitbra, vi gjorde mål och allt gick vår väg. Men som vanligt kunde vi inte hålla detta.. Vi tappar och gör både stora och små misstag och matchen slutar 5-5. Sedan blev det sudden men inget av lagen kunde avgöra, så då blev det straffar och Leksand fick med sig extra poängen. Men vad gör det, vi var redan klara och etta i tabellen.
Jävligt sköönt!!

Noterat:
Härligt drag i arenan, publiksiffra runt 5100, kunde vart fler sista matchen men godtagbart.. Tyvärr lycket leksingar :( Vi lät bra iallafall..

Längesen vågen utövades på AXA, härlig känsla verkligen...

Klasens första mål var hur snyggt som helst, och fin målgest...

Dragan duktig som vanligt

Tyckte såå synd om Bjurling när han precis efter att ha vinkat till publiken gör en riktig måltabbe och släpper in ett mål.. Stackaren, led verkligen med honom då.

Johan Mattsson 16 år gammal fick vakta målet sista perioden, var väl kul fast kanske hade vi behövt en annan målvakt för att vinna.. Allra helst vid straffarna... Men det e kul att vi satsar på dem unga..

Gröndahl fick även han spela en hel del, kul..

Och Kudroc helt underbar som vanligt! Ger ni er på mina kompisar, får ni med mig att göra.. Härligt grabben, så ska det se ut...

Saknade många av killarna: Cibak, Pettersson, Henke, Petri mm...

Tack för en underbar säsong killar... Hoppas att många av er stannar till nästa säsong...