Äntligen är säsongen igång!

I torsdags vann ssk på hemmaplan mot linköping, riktigt bra jobbat! Almtorp och lehoux gjorde målen, riktigt kul, dem spelade bra båda två. Lehoux målgest var väldigt härlig att se. Det var ett glatt gäng killar efter matchen :)

Tyvärr blev det storförlust idag mot luleå, 8-2 tror jag att det slutade, inte lika kul inte. Almtorp och gråhns målskyttar. Men inte bra med så dåligt spel och så många mål emot oss..

Nee på tisdag är det hemmamatch igen, nya tag..

Och så har vi ju fått en ny slovak oxå, tills bemström kommer tebax.. Blir kul att se.. Det brukar vara positivt med slovaker :)







Hemresa på söndagen!

Vi åkte runt halv 11 tiden från bondgården, åkte då upp till bröllopsparet och alla dem som bodde där, för att säga hejdå! Åt frukkost där. Halv 12 ungefär åkte vi därifrån. Vårt första stopp blev i timmernabben, där vi fikade på ett cafe. Passade även på att kolla in vår gamla stuga som vi hyrt för några år sen där nere. Det är nåt speciellt med Timmernabben asså, vi gör alltid nåt när vi sitter i bilen, haha stackars killar utanför. Fast de var nog inte så synd om dem haha.. Åkte sen till västervik och åt. Och så åkte vi och stannade sista gången i söderköping. Många timmar i bilen men det var roligt..

Kom hem vid halv 9- 9. Man var lite slut om man säger såå..

Bröllops helg!

Halv 5 gick jag upp i lördags, halv död verkligen. Men det gick, så runt 6 tiden kom Anne o hämtade oss..
Och så började vår långa bilfärd genom landet. Vi stannade i Söderköping och fikade på torget, hahah alla undra nog vad vi var för ena som stod o fikade så tidigt på morgonen.. Sen körde vi vidare, stannade och åt några timmar senare och till slut var vi framme.

Vi fick bo hos ett par som bodde på en bondgård med massa kor utanför. Vi hade ungefär en timma på oss att göra iordning oss, lite stresigt men det gick.. Blev bara lite senare än planerat.
Åkte sen till kyrkan och bröllopet startade. Det var ju annes syrra som gifte sig.'

Sen blev det lite party hemma hos dem efteråt, hade egen kock som lagade maten och så blev det karaoke och dans. Var lite kul att se alla som gick upp och sjöng, det skar sig verkligen i öronen haha..

Och dansen jag säger bara det madre! Jag dansade med manne i slutet och det gick väl bra men så bjöd en kille upp mig, vet inte riktigt vem det var och herre asså. Han var väldigt skum asså, dansade som en galning och jag vet inte vad. Kände att man inte riktigt hängde med... och tror ni inte att det bara va vi uppe på dansgolvet då, typiskt haha.. Ackis var tvungen att springa ut för hon garva så jäkligt hahaa...

Fick skjuts hem på natten av en kompis till dem vi bodde hos och sen var det god natt...

Bilder kommer senare!

Jörgen Borta!

Jörgen blir borta här i början av säsongen på grund av sin hand. Han ska opereras inom 2 veckor men behöver ju ett bra tag på sig efteråt för att handen ska vara helt återställd. Självklart skapar detta lite problem med laguppställning som man nu måste kolla över.

Personligen tycker jag inte att det är så farligt eftersom det är just han, Jörgen har haft sin "hockeytid" och nu med åren kanske inte riktigt visat att han passar i elitserien, likadant med brorsan. Dem har rutinen och lagkänsla men farten och mycket mer har börjat sina faktiskt. Tyvärr..


Jörgen i mitten!

Pinsamt!


Att spela oavgjort mot Örebro är pinsamt, man skäms faktiskt. Hur kan det komma sig att ett elitserielag inte vinner över Örebro, hmmm.. Hur ska denna säsong sluta börjar man ju fundera på?? Har ju inte sett särskilt lovande ut och nu börjar Poppe prata om att ändra om i kedjorna ganska rejält. Problemet är att elitseriepremiären är om 2 veckor ungefär, finns verkligen tiden för att börja testa massa nytt??

Visst alla skrattar åt oss nu, snackar skit etc men när väl elitserien drar igång har vi ingen som helst press på oss.. Inga som förhandstippar oss på en bra placering, inga toppenspelare, inga som tror att vi kommer vara ett väldigt tufft motstånd och men det kan vara en fördel, det är alltid lättare att slå underifrån. Vi kan väl hoppas på det här i alla fall..

Hoppet är det sista som lämnar SSK-fansen!


Glöm inte!

Ät lunch ute på AXA!

Gör det bara...........


Längtar!

Vem längtar inte till premiären ??

Man får ju hockeyabstinens snart....

Dött, dött, dött just nu.

Ingen ny back, vå jakt fortsätter.. Har sett att flera av er tycker att dem ska ta tillbaks Kudroc nu eftersom han inte har nåt lag till den här säsongen och jag säger det samma. Hur coolt vore inte det...
Sen hur pass skicklig back vi är ute efter är en annan grej kanske, men kudden e coooll.

Även fast jag hellre skulle vilja ha tillbaks hans slovak kompis :P <3


Nada!

Det är lite stiltje just nu i hockeyvärlden. Killarna tränar på, har sina träningsmatcher då och då och mer än så är det inte. Topi fortfarande inte helt frisk, så att han missar premiären och en bra bit in på säsongen är ingen överaskning direkt. Hoppas bara allt löser sig för honom, inte roligt det där..

Och om vi kommer få någon ny back, återstår att se...

RSS 2.0