Kvalspel eller är säsongen över?



Petri fick ju krypa ut från isen förra matchen efter att fastnat med skridskon i isen och vred hela foten. En riktig ledbandskada men inget brutet som tur är. När Petri kommer vara spelklar är fortfarande oklart. Förhoppningsvis kommer han rehabiliteras snabbt men kommer kanske inte kunna vara med från start i kvalet ändå eller så tar det flera veckor och då är kvalet bara en dröm...

Vi får väl se hur skadan läker och förhoppningsvis får vi se en pigg och kry Petri på skridskorna snart.
Nu blir det för hans del mycket cykling på gymmet och en riktig rehabilitering.

Modo vs SSK

Sista matchen på ordinarie Elitserie och föhoppningsvis visar vi att att vi är beredda på kvalet och inget Jävla allsvenskt lag ska komma och tror att dem kan ta vår plats.

Modo kommer nog kämpa på, jag tror att dem gärna vinner sista matchen på hemmaplan men vi får väl se.. Hoppas få se ett SSK som ger allt och verkligen kämpar utan att dra på sig skador.. (Ta i trä).

Killarna åkte igår förmiddag, var själv på Axa när bussen gick. Cibak fortfarande borta efter ljumskskadan men är i sånt skick att han egentligen skulle kunna spela men tar det lugnt nu fram till kvalet, vilket är bra. Klasen sjuk och Josefsson oxå sjuk. Blev tvungen att gå av förra matchen pga magproblem. Och sen är ju Petri borta.. Han vet inte hur länge han blir borta.

 Vs  

SSK- DIF 3-1....

Vinst över Djurgårdarna, härligt!
Vi kämpade och slet och vi var verkligen värda att få 3 poäng... Sen måste jag ju säga att vi hade en hel del tur oxå, DIF hade många chanser dem kunde gjort mål på och flera gånger dansade pucken på mållinjen, Men som man säger ett bra lag har tur...
Jag tycker alla spelare kämpade och slet rejält idag och man spelade ganska sampelt. Jag tycker att det var en relativ bra match, lite jojo hockey men det är kul....

Målskyttar: Jörgen Bemström, Jonas Höglund och Stefan Pettersson..

Kul att Jonas fick göra sitt första mål i SSK-tröjan!

Men hur orolig blev man inte när Petri fick krypa ut från isen.. Såg verkligen jätte läskigt ut, benet hade en lite otäck vinkel.. Han hade så jäkla ont i foten men de tror inte att det är något allvarligt och förhoppningsvis är det bara nån slags vrickning. Jag hoppas verkligen det för vi behöver Petri i kvalet!




Ohhhh, Henke! Så underbar! Han har imponerat på mig sååå mycket.. Vad vore vi utan honom?? Nee. han och ingen annan är den målvakt vi ska satsa på i kvalet....
Fantastisk verkligen och vilken härlig personlighet.........

Och det gick ju bra med Leffe och Stefan i båset! Vet inte riktigt om man kan säga att den här matchen var deras förtjänst  men bra gick det iallafall och förhoppningsvis håller dem oss kvar i elitserien.
DO A GOOD WORK GUYS!



Skönt att slå DjurgårdsJäv-na... Och fullt av dem var det ju oxå... Jag var helt omringad av dem på min plats i arenan, skitjobbigt! Som tur var hade ju jag mer att jubla för än dem :)

Härligt med en vinst och nu hoppas jag vi ser framåt och att det är en ljus framtid vi ser,...

Brithen ut - Strömberg in!




Vilken röra! Ena stunden kickar man Strumpan och Nyman från båset pga att dem inte levererat tillräckligt. Brithen och Sjögren kommer in och alla väntar på den så kallade Brithen effekten. Effekten uteblir och det går ännu sämre för ett lag som redan ligger i botten...   Och med en ordinarie match kvar bestämmer man sig hux flux att nu ska Strömberg tillbaks ner i båset med Nyman och Sjögren och Brithen säger man bye bye till....

Man läste om missnöjda spelare hit och missnöjda spelare dit ang Strumpans sätt att coacha och nu helt plötsligt känner man att det är Ok att ta tillbaks honom och tror att det här kommer sluta bra! Var det bara skitsnack förut om ogillandet eller spelar man nu??

Jag själv har lite svårt att förstå hur alla helt plötsligt kan ändra sig från att älska den ena till att gilla den andra... Jag vet många som verkligen stred för att få bort Strumpan men som nu ser honom som vår räddning!! Jag vet inte själv vad jag tror eller tycker! Antingen blir det skitbra, en nytändning eller så blir det bara ännu mera pannkaka än det redan är!

Jobbigt för killarna att behöva ställa om sig hela tiden, inte bra i längden. Men men..... Vi får väl se....

Jag hoppas verkligen att det kommer bli en repris lika bra som det gick för Brynäs förra säsongen och att Strömberg och Nyman får en bra start med grabbarna och att detta leder till ELITERIESPEL 2009/2010.



LHC-SSK 7-5

En målrik match måste man säga.. Jag tycker att den var skitbra, nu förlorade vi iallafall men det spelar ju faktiskt ingen roll. Det som betyder nåt är att vi kunde göra mål. 5 stycken dessutom, skitbra.. Även fast killarna var ganska besvikna direkt efteråt och tyckte man blivit orättvist behandlade. (med tanke på domarinsatsen) men jag tror ändå att dem kan ha fått ett större sjävförtroende efter igår iallafall.. Vi har inte kunnat göra mål och det visade vi att vi kan, så hoppas bara att det håller i sig till kvalet...
Linus Videll har verkligen kommit tillbaks nu och Pettersson är även han väldigt väldigt duktig, Och vad har hänt med Yared, han gör ju mål hela tiden nu? Skitbra jobbat!

Bjurling i mål såg väl sådär ut.. Släppa in 7 mål, säger mycket.... Men men alla har dåliga matcher och det här var ju första matchen på länge som han stod, såå.. Men jag tror att i kommande kval är det Henrik Karlsson som kommer få största förtroendet...

Några spelare borta igår oxå. Cibak, Kudroc och Richter sjuka resp skadade.. Men dem lär vara tillbaks till kvalet....

Målskyttar: Yared Hagos x 2, Bemström, Per Hallin och Linus Videll.

Utvisningarna måste bli mindre om vi ska klara kvalet. Nu hade vu ju även domaren mot oss men vi brukar ändå vara duktiga på att dra på oss onödiga utvisningar... Nåt som måste bli bättre!

Så jävla omoget!

Jag säger bara en grej, SKÄRP ER! Hur lågt kan man sjunka? Att ringa och tracka vår tränare hjälper nog inte särskilt mycket. Att skicka obehagliga sms och telefonsamtal på nätterna, vad tänker man med?
Blir så himla irriterad, jag trodde att man stöttar laget i sitt hjärta i med och motgångar men tydligen inte...

Att skylla alla motgångar på Jim, visar hur smarta dessa killar är?

Nä, lägg ner för fan......

107 år!





GRATTIS SSK PÅ 107-ÅRS DAGEN!











Kul!

Hur kul såg det inte ut när Petri stod redo för att teka och helt plötsligt ligger klubb-bladet på isen.
En något förvirrad Petri åkte snabbt ut till båset och hämta en ny klubba...


2-2! Relativt rättvist!

En ganska kul match, både SSK och Timrå spelade ganska bra och det var bra lägen från bägge håll.
Första perioden kändes det som att Timrå hade lite mer puck än SSK och det var mycket spel framför Henrik. Men då och då blev det lite farliga chanser för SSK:s del med. Lite jojo hockey kan man säga. SSK åker på ett lagstraff för "för många spelare på isen" lite klantigt.

Andra perioden är det SSK som kommer in som det hetare laget och det är gott med chanser. 1-0 kommer genom Yared Hagos. SSK blir då ännu hetare men får inte in något mer mål för tillfället. Det får desvärre Timrå och 1-1 är ett faktum.

Tredje period är även den SSKs i början. Man spelar bra och får många chanser. Vi får spela 5-3 länge men kan ej sätta pucken... Det var härligt att se att vi sköt på mål hela tiden... Man sköt och sköt vilket vi inte har varit särskilt vana med att se. 5-3 läget ger oss ingenting men fortfarande 5-4 blir Videll målskytt och på tavlan står det 2-1.
Men i slutet av matchen blir pressen från Timrå ganska hård och vi blir tvungna att se en puck som smyger sig in bakom Henrik och resultatet på matchen blir 2-2.

I sudden är det jojo hockey, båda lagen har fina lägen men nåt mål blev det inte....

2 gånger under matchen var vi för många spelare på isen, vilket känns väldigt onödigt och klantigt från killarna.. Det är sånt man borde ha koll på tycker jag..

Men hur kul såg det inte ut den gången då killarna blev väldigt förvirrade och oroliga när man inte riktigt visste hur många man var på isen och det hela slutade med att närapå varenda en av dem hoppade in i båset. Haha...
Såg väldigt humoristiskt ut att se alla hoppa in i båset samtidigt i ren panik, tur att inte Timrå uppfattade detta tidigare och kunde ta vara på situationen.


SSK vs Timrå

 vs

Näst sista hemma matchen på elitserie nivå, sen börjar allvaret!
Hoppas killarna tagit igen sig lite och förhoppningsvis ser vi ett energi piggt lag imorn men det återstår att se...
Vet att mycket av vår publik inte kommer komma imorgon pga Melodifestivalen och en sen match på lördag lockar kanske inte särskilt mycket tyvärr.... Finns mycket annat att göra en lördag kväll..
Men jag hoppas och tror att några av oss är där imorgon oavsett ovannämda problem och vi får väl låta dubbelt så mycket.. Så det löser sig nog....

Lycka till killar och vi ses imorgon.....

Morgonpigg!

Killarna kom hem i natt efter bortamatchen och vem tror ni är och tränar på gymmet morgonen  därpå. Joo, Linus Videll. Behöver väl få ur sig lite negativ energi efter alla förluster.

Men det känns bra att de tränar och tar i iallfall, men jag skulle bli lite gladare om dem skulle vart flera...

         
 


Så trött på allt tjafs...

Först var det Strömbergs fel, han skulle bort snabbt som f-n.. Och nu är det Brithen man vill ha väck!

Vilket tjafs och tjat om tränarna.. Jag vet inte om jag kan tro att vi skulle ha två "Urkassa" tränare på en säsong. Kan man verkligen skylla allt på tränaren? Jag tror inte det men tydligen är det väldigt lätt att göra det nu..

Och helt plötsligt är det många som vill ha tillbaka Strömberg  och anser att det var helt fel att kicka honom, vilket dem inte sa för några månader sen... Nää, nån skärpning får det väl iallafall vara...

Killarna gillar Brithen och har förtroende för honom även fast det gått så här dåligt, det hade dem inte i slutet med Strömberg, därför tror jag att det var ett rätt beslut..

Tyvärr har inte Brithen klarat av att vända den negativa trenden och jag vet inte vad man ska förvänta sig i kvalet men att byta tränare hela tiden tror jag inte hjälper ett dugg..

Bara förvärrar situationen......


Fri entre för barn och ungdomar!

Passa på att gå på hockey i helgen, Barn och ungdomar går in GRATIS...
Matchen börjar halv 7...
Timrå står för motståndet på Lördag..

Ta med kompisgänget och kolla på lite hockey..
Killarna behöver även ert stöd...


3-1 till Brynäs!

Återigen förlust! Ser inte bra ut inför ett kommande kvalspel men men... Det sägs ju att Brithen tränar ner killarna just nu för att dem sen ska vara på uppgång och ha lättare med de andra laget om det blir bra återstår att se....

Ja vad ska man säga, det är bara att börja tänka på nästa match hemma mot Timrå....


SSK - Brynäs

                         
Match i Gävle ikväll. Ja, vad ska man säga... Antingen spelar dem bra eller så blir det pannkaka som det brukar men nu spelar det inte särskilt stor roll utan det är i kvalet det gäller..
Vi är ju 100 % klara för kval nu även fast det har känts som det länge nu..
Men att ha några vinster med i bagaget är alltid bra och jag hoppas att killarna inte slutar spela nu pga situationen utan fortsätter kämpa för det är det som behövs nu... Ingen dålig energi i laget tack.....

Josefsson tillbaka efter magsjukan och och Brithen åter i båset. Nu är det Sjögrens tur att ligga sjuk istället... Många av killarna har börjat känna av lite små känningar i kropparna och jag hoppas att dem tar det lite lugnt nu ett tag.. Hoppas Brithen tänker så oxå, för jag vil se ett fullt manskap i kvalet och inget annat.

Lycka till ikväll grabbar....

Resultat chansning: 2-2....


Förlust :(

Jaha 3-0 är ett faktum... Tråkigt för killarna.... Tydligen spelade dem ganska bra iallafall men har man inte nått att spela för, så är det svårt att hitta krafterna.. Det förstår vi nog alla. Henrik lite osäker i mål återigen.. Jag vill se honom spela som i första matchen, självklart behöver han hjälp från de de andra på planen oxå men jaa hoppas bara att han håller i kvalet.

Brithen sjuk och därför inte med nere i båset idag....
Hört att många önskar honom "eksem" liksom "Hannes" men jag tror inte att det är hos honom felen ligger. Det är mycket större just nu och i dags läget räcker det inte att bara skylla på tränarn.. Vore lättare så men tyvärr funkar det inte.
Om man visste vart felet hade varit hade man för länge sen tagit tag i det här och då skulle vi inte ligga sist och behöva kämpa för att hålla oss kvar i elitserien. Men nu verkar det inte som nån gör det och då får vi bara acceptera läget.
Jag tror att själva föreningen SSK kanske inte är i så bra skick just nu, har ofta hört små gliringar och muttringar från både spelare som övrig personal om det ena och det andra..

Vet inte om man kanske skulle behöva "städa" upp och röja undan lite gammalt för att få plats med lite ny och fräsch energi. Det är något som inte stämmer och ledningen kan inte bara sitta och rulla tummarna längre, vi måste få lite action..

Snälla, vi kan inte bli nya Malmö.....

Skellefteå på bortaplan!

Vs

Dags för match! Blir spännande att se vilka av killarna som får spela och vilka som får kolla på... Björne fortsatt borta, fortfarande sjuk. Killarna åkte upp igår redan och laddar upp sig just nu. Vet inte hur matchen kommer sluta, antingen är dem laddade och känner att dem inte har nåt att förlora eller så är dem spända och nervösa och glömmer rent ut sagt bort att spela hockey.. Vi får väl se hur det blir med det men man ska alltid vara positiv så jag tror att de klarar det och att det kanske åtminstone blir 1 eller 2 poäng iallafall.

Lycka till killar och mosa dem ikväll...

Visa att vi är ett lag som hör hemma i elitserien!!

Ps. Igår träffade vi Jason Morgan på stan innan dem åkte iväg.. Kan säga att det blev mycket nytt i garderoben för hans del....

Utvisningsbåset nästa!



Jag brukar inte såga en speciell spelare, men jag kan inte låta bli just nu. Yared Hagos är enligt mig en floppvärvning. Vad gör den killen?? Inte spelar han bra hockey iallafall.. Jag blir så Förbannat trött på att han varenda match sitter i utvisningsbåset.. Spela hockey istället..... Vi behöver inte en sån kille i laget just nu, vi har tillräckligt  problem med att spela 5-5, så att behöva spela 4-5 hela tiden känns inte bra. Jag trodde i början att han kanske skulle kunna tillföra laget något när han kom men jag hade fel.... Jag hoppas att jag inte kommer behöva se honom i SSK tröjan nästa säsong....

SORGLIGT MEN SANT!

Trist!

Nej, va tråkigt. Förlust med 0-4. Man var så positiv från förra matchen mot FBK och så kommer ett sånt här bakslag... Killarna spelade rätt bra första perioden men vi hade otur. Det blev inga mål och inga riktiga perfekta avslut vilket Luleå lyckades med. Henrik fick vara tvungen att släppa in puck efter puck... Ju fler mål som blev insläppta desto svårare för killarna att orka kämpa och till slut önskade man bara att matchen skulle ta slut så fort som möjligt. Tyvärr..
Men inte särskilt konstigt, vi har från början inget att spela för och sen när man börjar märka att målen bara pluppar in en efter en så är det svårt att hitta glöden.. Det är kört helt enkelt.. Men det här är inget att hänga läpp över särskilt länge, förhoppningsvis kommer vi igen senare och allra helst då det verkligen gäller lite längre fram.

Spelare som utmärkte sig lite grann iallafall idag var enligt mig Petri, Cibak, Kollar, Hallin, Richter och Kudroc. Kudroc kan göra stora misstag ibland tyvärr men idag tyckte jag att han spelade rätt bra. Han ser inte särskild smidig ut på isen och klubban kan vara vinklad på lite olika sätt men det är nåt spec med honom iallafall. Han skjuter gärna (förutom under ett tillfälle idag då jag inte vet vad han väntade på) och går på mål. Jag tycker han är duktig och jag tror att om han skulle kunna justera skridsko tekniken mm, skulle folk inte ha samma uppfattning som många har idag,

Dragan fick komma in i tredje perioden och spela några byten, som han gjorde riktigt bra. Skulle varit så kul om han ändå kunde ha fått satt ett mål... Hade varit lite kul...

Det var väl sådär med publik, inte mycket mer än vanligt och jag undrar var klacken har tagit vägen?? Den är ju sååå himla tom... Och tyst.. Och är det då några som försöker få igång dem andra, lyckas dem inte särskilt bra.... Inga hänger på och till slut tystnar det. Nä, jätte tråkigt verkligen....

SSK vs Luleå

          
Dags för match och förhoppningsvis blir det 3 nya fräscha poäng. Henrik står åter i mål och förhoppningsvis är spelarna taggade och Dragan får ju vara med idag som extra forward men Jörgen får vänta tills han får komma tillbaks.

Idag vore det väl ett perfekt tillfälle för killarna att visa hjärta i spelet med tanke på vilken dag det är.....

Hoppas få se många på matchen idag och det är väl ett ypperligt tillfälle att gå nu när det är betal 2 för 1.
Så kom igen och ge lte stöd till killarna...

Vi ses där!


Stefan!

                                 


Stefan Pettersson tränar rejält för att komma i form. Idag tränade han på gymmet för fullt tills han gick ner till dem andra.
Man ser verkligen skillnaden på honom nu än för några veckor sedan. En helt annan glöd och det syns att han verkligen trivs med att vara tillbaka i laget igen.

Hoppas bara han är tillräckligt återställd så det inte blir något återfall sen. Men jag tycker att det ser ut som att han är i riktigt bra form nu och han verkar inte märka av skadan alls längre.

Hoppas få se honom göra en bra match imorgon! Kom igen Steffe...

Alla hjärtans dag och hockey går ihop..



Passa på att gå på hockey imorgon, 2 för 1. Ta med hjärtevännen och förhoppningsvis blir det 3 poäng imorn oxå.
Alla till Axa, kom igen nu!

Gulligt!



Hur roligt såg det inte ut när Cibak tog sats med pucken, hann över närapå halva planen och då först märkte att domaren redan blåst av. Hans ansiktsuttryck var riktigt gulligt att se, han måste sett en riktig bra chans, eftersom inga kom ikapp honom haha.... Vad förvånad han blev... Och vad han skrattade när han åkte tillbaka till de andra....

Stackarn, måste vart lite pinsamt!!

Men man ska ju ta chanserna när man får dem, men kanske bäst att lyssna på avblåsningarna då oxå....
Kan ju bli lite pinsamt annars......

WOW!



Jag har bara en sak att säga, Vilken målvakt.

Henrik Karlsson står sin första match i SSK-tröjan ikväll och gör det såå bra. Inte nog med att han är en grymt bra målvakt, han har en helt underbar personlighet oxå. Helt underbart att se..
Känns som att han kommer få stå de närmaste matcherna, men det blir nog ett riktigt krig om det.. Vilket är bra, då det krävs att man presterar ordentligt.
Men oj vilken kille, helt underbar....
Hans sköna gest mot klacken när Lärking signalerade inget mål efter att han varit ute och ringt var riktig härlig och även gjorde han ju en liten gest till borta klacken i slutminutrarna. Bra hockeyspelare bjuder på sig själva och här har vi ett praktexempel.

Hans lilla dans efter matchen och hans dragande i tröjan... Han visade verkligen att han är en SSK:are nu...

Jag kan bara säga att jag hoppas det kommer fortsätta så här för honom och jag hoppas få se honom ofta i mål...

En riktig duktig kille...


Härligt!


Våra egna små krigare!!!

Skönt med 3-poäng, det var länge sen.... Vi kommer in, vi kämpar och vi gör mål. Skönt att se... Vi är samspelta och spelar på ett helt annat sätt och detta håller i sig ända in till andra perioden. Tyvärr börjar vi tappa lite men ett perfekt och underbart målvaktsspel räddar oss. Tyvärr glider en puck in i slutminutrarna på andra, lite typiskt...
Tredje perioden kan man väl säga var Färjestads. Det var dem som höll i tempot, som kämpade och krigade för poäng. Vi backar tillbaks och jag tror att dem flesta av oss satt på helspänn. Jag vill inte se SSK tappa det här, jag vill inte se SSK tappa det här.... 3-2 på tavlan och pulsen ökade ännu mer, även fast matcherna i stort sett inte betyder särskilt mycket, så är det jätte bra för killarnas självförtroende och självklart är det alltid roligare att se en vinst än förlust.. Vi klarar att hålla ledningen, även fast man var livrädd i slutet. Vilka chanser FBK hade men Henke var otrolig i mål.

I kväll bjöds vi på en rolig och händelserik match, vi kämpade, vi slet och det kändes underbart...

Många av våra spelare var duktiga idag och spelade bra....
Henrik var fenomenal i målet. Höglund gjorde oxå en rätt hyfsad match. Kudroc gjorde inga stora misstag. Daniel Josefsson spelade bra. Pettersson gjorde en okey debut. etc..

Men så har vi ju våra små kämpar... KOLLAR, CIBAK OCH HALLIN!  Vad dessa killar slet idag. Var överallt... Det är sånt man vill se. Kollar är ju en riktig duracell-kanin verkligen.

Härlig match, tyvärr inte särskilt mycket publik men men....

Målskyttar: Tomas Kollar, Yared Hagos och Jason Morgan.

Dragan, Jörgen och Daniel Ljungkvist fanns inte med på isen idag, rykten går om petning, vet ej själv om detta stämmer eller inte. Antingen blev dem petade eller så är dem helt enkelt inte helt friska men jag får försöka få reda på mer i morgon.

Bra gjort killar!

Missa inte Henke i mål!



Henkes första match i kväll, blir väldigt intressant att se. Bjurling är sjuk och då var det en självklarhet att spela Henke i mål, Pontus får stå och vakta båsdörren. Pontus är nog lite besviken men vi får väl se om han får förtroendet i nån av dem resterande matcherna.... Jonas Höglund är ju oxå ett nytt ansikte vi kommer få se på isen ikväll, får se om han har en jäkla bra bössa... Man hoppas ju på det iallafall.

STEFAN PETTERSSON ÄR TILLBAKA! Oh vad jag har längtat till denna dag, ska bli så härligt att se honom på isen igen, även fast jag förstår att han kommer ta det väldigt lugnt nu i början och det kommer nog ta ett bra tag tills han hittar storformen igen.

Man kan nog säga att det är 3 nya ansikten på isen ikväll och jag önskar dem alla 3 ett STORT LYCKA TILL..

SE TILL ATT VINNA NU IKVÄLL OXÅ KILLAR!!!!

SSK vs Färjestad



Äntligen match efter uppehållet, jag har verkligen längtat... Även fast dessa matcher inte i princip gäller någonting just nu men det är själva känslan av ishockey som lockar och självklart behöver våra killar allt slags stöd dem kan få.
Färjestad står på programmet och det kommer troligen bli en tuff match, vi får väl se vilket lag som tränat hårdast under uppehållet. Jag längtar till ikväll och jag hoppas få se många av er där........

Ganska många fribiljetter är ute vet jag, så det borde ju komma lite publik iallafall...

Hur blir det??




Vilken kamp för målvakterna i dags läget. Vem kommer få förtroendet att stå i mål?
Och frågan är ju om Pontus kommer få fortsätta i SSK eller om han kommer bli tvungen att spela i Huddinge resten av säsongen. Han själv vill ju verkligen avsluta säsongen i SSK och jag tycker att det vore synd om han inte fick den chansen. Henrik kommer man förmodligen satsa ganska hårt på just nu och han har ju haft en väldigt bra säsong hittills så man kan ju hoppas att det kommer gå lika bra här i Södertälje.

Jag tycker att det vore roligt att se alla tre målvakter i laget, en kamp om målet men vi får väl se hur det blir med det?
Man vill ju att alla ska få spela, så att det inte blir nån som bara får sitta på bänken. För i sådana fall kanske det vore bättre att spela nån annanstans där man får chansen att spela...

Jag är nyfiken på hur detta tacklas och vi får väl se efter uppehållet....


Henke, Björne och Pontus...... 1 mål!


Träning idag!

Idag var det träning som gällde för killarna.. Jag var vid Axa vid 8:30 och då var det redan några av killarna som började strömma in. Träningen verkadade ha funkat bra och dem nya killarna var ju självklart med.  Hoppas det känns bra för Pettersson nu oxå,  jag vill ha tillbaks honom i spel....

Det är bara att träna på nu killar och ge järnet efter uppehållet!!

Uppehåll...

Nu är det uppehåll ett tag och kanske ganska bra för killarna just nu..  Ta igen sig och komma igen. Snart får vi kvala och vi MÅSTE spela betydligt bättre än vad vi nu gjort, annars kommer detta bara kunna beskrivas med ett ord: FIASKO. Men jag har inte tappat hoppet och det har heller inte killarna gjort. Även fast det ser svart ut just nu, vet man att det kommer komma ljusare tider, frågan är bara när?

Killar tar det lite lugnt nu i början av veckan och sedan börjar man träna igen.. Full fart.....

Det blir kul att se dem nya spelarna efter uppehållet och förhoppningsvis är vi laddade för kval...

Brithén vs Strömberg

Hur mycker snack är det inte just nu ang tränarbytet.... Det har gått sämre för laget sen vi bytte tränare och många menar nu att det var ett dumt beslut och att man skulle velat haft kvar Strömberg...

Men jag håller inte med, visst det har inte gått bra för killarna, vi ligger sist, vi kommer få kvala men tror man verkligen att allt handlar om tränaren? Ska vi skylla en hemsk säsong på enbart tränaren? Nä, det håller inte.
Hur lätt tror ni att det var för Brithen att ta över ett lag som redan hade gått ner sig? Ett lag vars spelare redan tappat självförtroendet?

Det är ingen lätt uppgift och jag förväntade mig aldrig att Jim skulle komma och frälsa oss. Visst hoppades man på att det skulle gå bättre för killarna men tyvärr blev ej så fallet. Många av killarna i laget trivdes inte med Strömberg som tränare, man hade inte ett bra förtroende för honom och han hade ett annorlunda temperament.. Nu kom Brithen in, killarna älskar honom, bra stämning i laget och förtroendet finns där, men det funkar inte iallafall.....

Det måste vara något annat och om man säger så här, det är inte första året som det har sett ut så här... Skulle man kanske börja se över hela alltihop, passar styrelsen verkligen att sitta kvar ännu? Kanske man skulle behöva in lite mer yngre energi i föreningen? Vad vet jag men nu måste man ta tag i det... Vi kan inte bara sitta och rulla tummarna och hoppas på att allt ska vända.....

Något är fel och har varit hela säsongen men det är omöjligt att skylla allt på endast tränarna. Visst har dem sin roll i det hela men totalt sett är det något mer....

NÅGONTING MÅSTE GÖRAS FRÅGAN ÄR BARA NÄR OCH VAD?

Ser dåligt ut med nyförvärv, va?

Verkar inte som min önskan om en back slår in. Det utländska transfer fönstret är ju nu stängt och inte har man fått något nytt nyförvärv att hurra för. Men men kanske inte så konstigt, vi har inte särskilt mycket pengar att hushålla med och vilka spelare vill komma till oss?? Inte så många spelares dröm att få komma och spela i ett lag som det går skitdåligt för och som kanske är på väg till kvalspel. Nej, vi får nog nöja oss med Henrik och Jonas. (malmökillarna).

Man kunde ju iallfall hoppats men nu hoppas jag på att det kommer gå bra för dem här killarna här och förhoppningsvis bidrar med ny energi i laget...

Men det sa man ju även när Hagos kom in och inte har man sett någon förändring, men man kan hoppas..

Hoppet är det sista som överger oss SSK-fans...   <3<3

RSS 2.0