Förlust :(

Jaha 3-0 är ett faktum... Tråkigt för killarna.... Tydligen spelade dem ganska bra iallafall men har man inte nått att spela för, så är det svårt att hitta krafterna.. Det förstår vi nog alla. Henrik lite osäker i mål återigen.. Jag vill se honom spela som i första matchen, självklart behöver han hjälp från de de andra på planen oxå men jaa hoppas bara att han håller i kvalet.

Brithen sjuk och därför inte med nere i båset idag....
Hört att många önskar honom "eksem" liksom "Hannes" men jag tror inte att det är hos honom felen ligger. Det är mycket större just nu och i dags läget räcker det inte att bara skylla på tränarn.. Vore lättare så men tyvärr funkar det inte.
Om man visste vart felet hade varit hade man för länge sen tagit tag i det här och då skulle vi inte ligga sist och behöva kämpa för att hålla oss kvar i elitserien. Men nu verkar det inte som nån gör det och då får vi bara acceptera läget.
Jag tror att själva föreningen SSK kanske inte är i så bra skick just nu, har ofta hört små gliringar och muttringar från både spelare som övrig personal om det ena och det andra..

Vet inte om man kanske skulle behöva "städa" upp och röja undan lite gammalt för att få plats med lite ny och fräsch energi. Det är något som inte stämmer och ledningen kan inte bara sitta och rulla tummarna längre, vi måste få lite action..

Snälla, vi kan inte bli nya Malmö.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0