Hannes Hyvönen!

Denna finländare, som alla har sååå många åsikter om. Det är det ena hit och det andra dit.. Och det blev ju inte bättre av att han nu inte kan vara med och spela. Man har ju fått höra allt möjligt alltifrån att han redan skulle vara på väg tillbaks till Finland, brutit sitt kontrakt med SSK, vägrar spela, blir bänkad till att han skulle ha eksem över hela kroppen.
Jag tror faktiskt mer på det sista alternativet än dem andra. Blev nog överkänslig av någon medicin och alla vet väl att man ska vara försiktig med att svettas om man har mycket eksem. Så det är förmodligen inte såå farligt som alla verkar tro att det är. Och om det skulle vara något av dem andra alternativet är man ju korkad att skylla på eksem. Skulle ju vara mer troligt om man skyllde på ljumskarna eller ryggbesvär. Eksem är ju inte direkt den vanligaste orsaken till att en spelare inte kan spela. Jag har från första stund tyckt bra om Hannes, han är en helt fantastiskt spelare. Han vet hur man gör mål och en sådan spelare behövs i SSK. Visst, han är inte en spelare som Tex Kollar som kämpar och kämpar men det visste redan Stefan Nyman när man kontrakterade honom. Det kan inte ha kommit som en överaskning direkt. Man gjorde då ett val att skriva på ett kontrakt med denna spelare och då får man leva med det.
Men jag förstår att Hannes har en väldig vinnarskalle och kanske lite dålig attityd också men detta har gjort honom bänkad flera gånger nu och han kommer säkert försöka behärska sig hädanefter. 
Många är besvikna på att han inte gjort tillräckligt med mål men det där fattar jag inte. Han leder SSK:s poängliga och man kan inte jämföra med hans andra säsonger, då målen var betydligt fler för han spelade då i ett helt annat lag, med helt andra spelare, med helt andra förutsättningar. Jag tycker att det är orättvist att man försöker lägga skulden för SSK:s dåliga säsong på honom. Man kan inte bygga ett lag runt en spelare. Det är allas ansvar för att laget ska lyckas och det får både hannes, de andra killarna, tränarna och styrelsen stå för.

Jag hoppas att Hannes blir bättre och snart kommer vara med på isen igen. Vi behöver göra mål och förhoppningsvis kommer han hjälpa oss med det.  Om man spelar i ett lag måste man vara en medspelare, peppa dem andra och försöka se saker positivt. Han får väl träna på det helt enkelt. 

Jag vet även att han är en väldigt trevlig och schysst person på fritiden och många som känner honom väl kan inte förstå hans beetende på isen. Men det är nog vinnarskallen blandat med stressen..

Och säg mig någon som inte vill se honom och Petri spela tillsammans på isen igen....
VILKET SAMSPEL!





ETT TROGET FANS!

Att vara ett hockey-fans är tufft och inte blir det bättre om man är SSK:are. Där det går upp och ned exakt hela tiden. Jag är en sån person som sitter på nålar en hel match, blir skitförbannad på domare och spelare och tror att jag riskerar att drabbas av en hjärtinfarkt varenda match. Jag är en riktig SSK:are, missar knappt en match och är alltid där oavsett vart dem ligger i tabellen. Hatar dem som kallar sig fans men struntar i att gå på matcherna om det går dåligt för laget. Men hallåå, är det inte just då, de behöver mest stöd. Är det inte då vi ska visa att vi står bakom dem??? 
Om det kommer 3500 fans till Axa får man vara nöjd idag, det är riktigt pinsamt. Men jag tror inte att det beror endast på att vi ligger sist i tabellen, så här har det alltid varit. Södertäljebor är inte hockeyälskare helt enkelt. Vi har stora företag i staden, vi har en fin arena och ett grymt härligt lag men nej dåå, vi håller oss hemma. Det skulle inte spela någon roll om vi så skulle ligga 3:a i tabellen eller om vi skulle ha 10 raka vinster i ryggen.
Kanske skulle man kunna försöka marknadsföra sig lite mer från SSK:s sida, även fast det blivit lite bättre med åren men absolut inte tillräckligt. Vi behöver skaffa oss nya supportrar som hittar intresset, det som vi trogna fans har. Men jag kan förstå till en viss del, det e tufft att slänga ut 200 kronor styck för att se ett lag som ligger sist och som inte vet hur man vinner en match. Och om man då är en hel familj, så lär man nog stanna hemma.....
Kolla bara på Djurgården, dem har titt som tätt olika erbjudanden. Barnen får komma in gratis, familjebiljetter, 50 kr per biljett, gå 2 betala för 1, tjejpriser, särsklida erbjudanden till killar, massa olika grejer. Varför inte satsa på nåt sådant. För det måste vara bättre att få hit människor som annars inte skulle komma alls, få dem att hitta ett intresse och självklart om dem kommer på hockeyn kommer dem ju förmodligen köpa popcorn, hamburgare, dricka, öl etc och vips så har vi fått in lite pengar på det sättet istället. Kan det vara såååå svårt???

SSK behöver allt stöd dem kan få idag, och vi tillsammans kan stötta och puscha dem uppåt i tabellen.
OM KILLARNA KÄNNER AV VÅRT STÖD, KOMMER DETTA SLUTA BRA!

                                                  

Ishockey är det som står på schemat

Välkommen till min Hockeyblogg, det här är den rätta sidan  för er som älskar Ishockey.
Resultat, sumeringar, skvaller, statistik och egna åsikter kommer tas upp. Var gärna aktiv och kommentera dina åsikter.  En läsvärd blogg helt enkelt.

/Veronica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0