Hannes Hyvönen!

Denna finländare, som alla har sååå många åsikter om. Det är det ena hit och det andra dit.. Och det blev ju inte bättre av att han nu inte kan vara med och spela. Man har ju fått höra allt möjligt alltifrån att han redan skulle vara på väg tillbaks till Finland, brutit sitt kontrakt med SSK, vägrar spela, blir bänkad till att han skulle ha eksem över hela kroppen.
Jag tror faktiskt mer på det sista alternativet än dem andra. Blev nog överkänslig av någon medicin och alla vet väl att man ska vara försiktig med att svettas om man har mycket eksem. Så det är förmodligen inte såå farligt som alla verkar tro att det är. Och om det skulle vara något av dem andra alternativet är man ju korkad att skylla på eksem. Skulle ju vara mer troligt om man skyllde på ljumskarna eller ryggbesvär. Eksem är ju inte direkt den vanligaste orsaken till att en spelare inte kan spela. Jag har från första stund tyckt bra om Hannes, han är en helt fantastiskt spelare. Han vet hur man gör mål och en sådan spelare behövs i SSK. Visst, han är inte en spelare som Tex Kollar som kämpar och kämpar men det visste redan Stefan Nyman när man kontrakterade honom. Det kan inte ha kommit som en överaskning direkt. Man gjorde då ett val att skriva på ett kontrakt med denna spelare och då får man leva med det.
Men jag förstår att Hannes har en väldig vinnarskalle och kanske lite dålig attityd också men detta har gjort honom bänkad flera gånger nu och han kommer säkert försöka behärska sig hädanefter. 
Många är besvikna på att han inte gjort tillräckligt med mål men det där fattar jag inte. Han leder SSK:s poängliga och man kan inte jämföra med hans andra säsonger, då målen var betydligt fler för han spelade då i ett helt annat lag, med helt andra spelare, med helt andra förutsättningar. Jag tycker att det är orättvist att man försöker lägga skulden för SSK:s dåliga säsong på honom. Man kan inte bygga ett lag runt en spelare. Det är allas ansvar för att laget ska lyckas och det får både hannes, de andra killarna, tränarna och styrelsen stå för.

Jag hoppas att Hannes blir bättre och snart kommer vara med på isen igen. Vi behöver göra mål och förhoppningsvis kommer han hjälpa oss med det.  Om man spelar i ett lag måste man vara en medspelare, peppa dem andra och försöka se saker positivt. Han får väl träna på det helt enkelt. 

Jag vet även att han är en väldigt trevlig och schysst person på fritiden och många som känner honom väl kan inte förstå hans beetende på isen. Men det är nog vinnarskallen blandat med stressen..

Och säg mig någon som inte vill se honom och Petri spela tillsammans på isen igen....
VILKET SAMSPEL!





Kommentarer
Postat av: Helen

Ja du gumman, vet att du älskar Hannes men nog finns det bättre "finnar" i laget........

Kul blogg i allafall, hoppas fortsättningen för SSK blir lika rolig.

Kram från Mamma

2008-11-29 @ 23:06:29
Postat av: Denniz

Håller med om att Hannes är en bra spelare. Visst är det så att han inte är samma kämpe som Kollar men han skulle ju kunna vissa lite kämpar anda ändå. Nu är det bara slö åkning hela tiden

2008-11-30 @ 22:11:36
Postat av: berra

herre gud, vad har pakaslahti och hyvönen uträttat? vilket samspel pratar du om?

2008-12-01 @ 00:24:52
Postat av: Alina

Godnatt!! :)

2008-12-01 @ 00:28:01
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0