Kollar saknar Strömberg!

Tomas Kollar följer med Strumpan till Leksand. Han trivs med honom som tränare och vill försöka hjälpa upp Leksand till elitserien. Jag tror att SSK inte erbjöd honom kontrakt för nästa säsong, varför väljer man annars att gå ner sig? Tror inte att en tränare kan ha en sån stor betydelse faktiskt.

Men jag hoppas att Tomas kommer trivas i Leksand och han får ta väl hand om Hasse.

                                       

Fredrik Svensson till SSK!

SSK har nu idag signat Fredrik Svensson, en rutinerad back. Född 1975. Spelat förra säsongen i den tyska ligan, innan dess i Ambri-Piotta i den Schweiziska ligan samt Leksand och Luleå. Enligt SSK:s tränare ser man honom som en ledare för de yngre spelarna och förhoppningsvis kommer det gå bra för honom här.

Vi välkomnar honom till SSK!

Grattis Kudroc!

I torsdags fyllde Kristian Kudroc år. Grattis i efterskott och hoppas du hittar en ny bra klubb att spela i nästa säsong.

GRATTIS!


Jonas Almtorp!

SSK har signat centern Jonas Almtorp senast från Luleå. Född 1983.  Tror att det här kommer visa sig vara en riktig bra värvning och vi får välkomna honom till Södertälje. Han kommer ansluta till truppen i Juni månad.


Den där tröjan är bara att elda upp nu!

Ingen Hävelid i SSK!

Hävelid valde LHC istället för SSK. Man kan ju gissa att det handlade om mer pengar och att han hade känningar där. Brorsan och kompisen, så det var väl inte så förvånande att det blev slakapacket han valde. Jag tycker att det var synd men vi kan ändå inte bygga ett lag runt en spelare och nu kanske vi kan få 2 bra spelare för hans lön istället.
Men en stor eloge till alla fans som la in pengar för honom, men man kanske borde tänka om nu... Varför inte försöka göra nåt liknande för tex att få kvar Dragan. Dragan har SSK-hjärta, om vi fans visar att vi verkligen vill ha kvar honom, jag tror att det är enklare att få honom att skriva på ett kontrakt än vad det var för Hävelid som inte har ett SSK-hjärta. Vi kanske inte behöver samla in 100 000 kr men bara hitta på nåt som visar att vi vill ha honom kvar..

Jag vill iallafall se Dragan i SSK-tröjan nästa säsong oxå, han blir bara bättre och bättre och varför inte satsa på en SSK-kille. Han har varit på några utflykter bla i Ryssland och Djurgården men det är ändå nåt som får honom att komma tillbaks till SSK och trevligare kille är svårt att hitta.... TRO MIG!


Hävelid borta, men vill vi tappa Dragan?

Höglund!

Det verkar inte som att Jonas Höglund stannar i SSK, vilket jag inte tycker gör något. Han spelade inte särskilt bra och han har ju några år på nacken också. Men han får lycka till vart han nu kommer ta vägen...

Första dansken i SSK-tröjan!

Alla väntar på Hävelids beslut men det får vi vänta på, istället är det klart att Julian Jakobsen från odense är klar för spel i SSK nästa säsong. Ung kille på endast 22 år, som spelat verkligen bra dem senaste säsongerna. Var även med i Danmarks landslag och gjorde bra ifrån sig.. Kul med unga spelare, hoppas bara att han kommer trivas och passa in i SSK... Välkommen Julle!

Julian Jakobsen, Forward
Född 870411. 183cm, 84kg


Cibak till KHL!

Cibak har tröttnat på svensk hockey och har nu skrivit kontrakt för Spartak Moskva i KHL nästa säsong. Spartak Moskva har ganska många slovakiska spelare, så vidare konstigt är det inte att han valde just det laget.

Lycka till CIBAKO! <3<3<3


Kudden har spelat sin sista match i SSK-tröjan!

Som jag skrivit tidigare, så visste jag att Kudroc inte skulle bli kvar i SSK och nu har det blivit bekräftat på SSK.s hemsida. Man vill ha ut mer av de utländska spelarna som man tar in och nu har dem väl nästan gjort sig av med varenda en som vi hade förra säsongen. Bara Topi som har kontrakt..

Jag tycker personligen att det är synd att Kudroc inte blir kvar men men... Jag vet att han just nu är skriven i Lunde, så ni får väl se vart han spelar nästa säsong...

Lycka till och utan Cibak i laget hade det nog inte varit särskilt kul för honom att vara kvar heller...


Lycka till i framtiden Kudden!



Björne!

Björn Bjurling har nu skrivit på för SSK. Han som man räknat bort totalt efter hans uttalanden efter sista matchen men tydligen var det inte så allvarligt. Kanske media förstorade upp allting!
Men men hoppas bara att allt gamla groll är borta och att Bjurling kommer göra en kanonsäsong. Men Pontus är kvar så nog kommer det bli viss fight om målet, det tror jag....

Och ingen har väl undgått snacket om Hävelid. Vi får väl se om vi lyckas få hit honom. Vore himla kul men kanske inte till vilket pris som helst. Har sett att fansen börjat med insamlingar och fått in en hel del redan... Den som lever får se..

Följer brorsans spår!

Jörgen Bemström är nu även han klar för spel i SSK-tröjan nästa säsong..

Både han och brorsan tränar på ordentligt på gymmet, likaså Dragan, Jensa och Robban....
Bemströmmarna har några år på nacken men jävlar vilken kondition dem har fortfarande....

RSS 2.0