ETT TROGET FANS!

Att vara ett hockey-fans är tufft och inte blir det bättre om man är SSK:are. Där det går upp och ned exakt hela tiden. Jag är en sån person som sitter på nålar en hel match, blir skitförbannad på domare och spelare och tror att jag riskerar att drabbas av en hjärtinfarkt varenda match. Jag är en riktig SSK:are, missar knappt en match och är alltid där oavsett vart dem ligger i tabellen. Hatar dem som kallar sig fans men struntar i att gå på matcherna om det går dåligt för laget. Men hallåå, är det inte just då, de behöver mest stöd. Är det inte då vi ska visa att vi står bakom dem??? 
Om det kommer 3500 fans till Axa får man vara nöjd idag, det är riktigt pinsamt. Men jag tror inte att det beror endast på att vi ligger sist i tabellen, så här har det alltid varit. Södertäljebor är inte hockeyälskare helt enkelt. Vi har stora företag i staden, vi har en fin arena och ett grymt härligt lag men nej dåå, vi håller oss hemma. Det skulle inte spela någon roll om vi så skulle ligga 3:a i tabellen eller om vi skulle ha 10 raka vinster i ryggen.
Kanske skulle man kunna försöka marknadsföra sig lite mer från SSK:s sida, även fast det blivit lite bättre med åren men absolut inte tillräckligt. Vi behöver skaffa oss nya supportrar som hittar intresset, det som vi trogna fans har. Men jag kan förstå till en viss del, det e tufft att slänga ut 200 kronor styck för att se ett lag som ligger sist och som inte vet hur man vinner en match. Och om man då är en hel familj, så lär man nog stanna hemma.....
Kolla bara på Djurgården, dem har titt som tätt olika erbjudanden. Barnen får komma in gratis, familjebiljetter, 50 kr per biljett, gå 2 betala för 1, tjejpriser, särsklida erbjudanden till killar, massa olika grejer. Varför inte satsa på nåt sådant. För det måste vara bättre att få hit människor som annars inte skulle komma alls, få dem att hitta ett intresse och självklart om dem kommer på hockeyn kommer dem ju förmodligen köpa popcorn, hamburgare, dricka, öl etc och vips så har vi fått in lite pengar på det sättet istället. Kan det vara såååå svårt???

SSK behöver allt stöd dem kan få idag, och vi tillsammans kan stötta och puscha dem uppåt i tabellen.
OM KILLARNA KÄNNER AV VÅRT STÖD, KOMMER DETTA SLUTA BRA!

                                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0