Härligt!

Våra egna små krigare!!!

Skönt med 3-poäng, det var länge sen.... Vi kommer in, vi kämpar och vi gör mål. Skönt att se... Vi är samspelta och spelar på ett helt annat sätt och detta håller i sig ända in till andra perioden. Tyvärr börjar vi tappa lite men ett perfekt och underbart målvaktsspel räddar oss. Tyvärr glider en puck in i slutminutrarna på andra, lite typiskt...
Tredje perioden kan man väl säga var Färjestads. Det var dem som höll i tempot, som kämpade och krigade för poäng. Vi backar tillbaks och jag tror att dem flesta av oss satt på helspänn. Jag vill inte se SSK tappa det här, jag vill inte se SSK tappa det här.... 3-2 på tavlan och pulsen ökade ännu mer, även fast matcherna i stort sett inte betyder särskilt mycket, så är det jätte bra för killarnas självförtroende och självklart är det alltid roligare att se en vinst än förlust.. Vi klarar att hålla ledningen, även fast man var livrädd i slutet. Vilka chanser FBK hade men Henke var otrolig i mål.

I kväll bjöds vi på en rolig och händelserik match, vi kämpade, vi slet och det kändes underbart...

Många av våra spelare var duktiga idag och spelade bra....
Henrik var fenomenal i målet. Höglund gjorde oxå en rätt hyfsad match. Kudroc gjorde inga stora misstag. Daniel Josefsson spelade bra. Pettersson gjorde en okey debut. etc..

Men så har vi ju våra små kämpar... KOLLAR, CIBAK OCH HALLIN!  Vad dessa killar slet idag. Var överallt... Det är sånt man vill se. Kollar är ju en riktig duracell-kanin verkligen.

Härlig match, tyvärr inte särskilt mycket publik men men....

Målskyttar: Tomas Kollar, Yared Hagos och Jason Morgan.

Dragan, Jörgen och Daniel Ljungkvist fanns inte med på isen idag, rykten går om petning, vet ej själv om detta stämmer eller inte. Antingen blev dem petade eller så är dem helt enkelt inte helt friska men jag får försöka få reda på mer i morgon.