Spelarnas säsong enligt mig!

 #4 Andre Benoit
Hyfsad säsong! Känns som att han varit en av våra viktigaste backar. Skulle vilja se honom i SSK:tröjan ytterligare en säsong.

 #5 Martin Richter
Det här är en kille med potential men har inte fått visa det särskilt mycket. Det var ett tag på mitten av säsongen som han fick rejält med istid sedan har det väl varit sådär med det. Jag tycker att man borde satsa mera på honom.. Jag tror även att han trivts väldigt bra i laget, han är ju väldigt god vän med både Cibak och Kudroc.


 # 6 Fredrik Sonntag
Inte fått mycket istid denna säsong och nu även blivit utlånad till Huddinge. Ryktas om att han är på väg till Timrå, kanske får han spela mera där!

 #8 Martin Cibak
Lilla Cibako! Han har spelat väldigt bra den här säsongen, han har utvecklats något enormt och jag vill verkligen se honom kvar några år till.. Frågan är om SSK har råd? Sen kan jag säga att han har ett enormt stort SSK-hjärta, vilket jag skulle vilja se hos flera av våra spelare... Tyvärr bröt han ju tummen och har varit lite skadad till och från men jag håller verkligen tummarna för att han ska stanna..

 #9 Topi Jaakola
Har väl haft en sisådär säsong. Jag tycker han är duktig men gör alldeles för lätt stora misstag.. Något han verkligen måste träna på... Annars håller jag inte med alla som öser skit på honom, han har fått spela och det måste väl bero på något.  Vore kul att se honom utvecklas.

 #12 Daniel Josefsson
Bästa backen i laget kan man nog säga. Han spelar jämt, han är överallt och det känns tryggt när han är på isen. En riktig bra spelare både skridsko och puck-mässigt.

 #13 Fredric Andersson
Har knappt spelat alls.. Är även han utlånad till Huddinge..


 #14 Robert Carlsson
Ganska dålig säsong.. Har väl gått sådär.. Men han börjar ju bli lite äldre oxå. Riktig SSK:are går inte att komma ifrån men men... Men han kan tacklas även fast det avtagit lite det med ...

 #16 Daniel Ljungkvist
Hygglig säsong, fått spela en hel del, vilket har funkat bra.. Små svackor då och då men i stort sett haft en väldigt bra säsong... Han och Josefsson är ju väldigt bra och nära vänner... Kul..

 #17 Jason Morgan
Sådär kan man sammanfatta Jasons säsong! Kanske inte direkt värd pengarna.. Många besök i utvisningsbåset och har väl mer och mer försvunnit i spelet.. Vet inte riktigt om det är nån ide att ha kvar honom ännu en säsong? Men hans familj verkar ju trivas i Sverige iallafall och barnen går ju i skolan...Så vi får väl se..

 #18 Linus Videll
Svag början men blivit bättre och bättre... I slutet var han ju riktigt het ett tag men tyvärr är han ibland lite självisk och har lite divalater, vilket jag skulle försöka få bort så snabbt som möjligt.. Om han blir kvar i SSK ännu en säsong är oklart men han har ju börjat göra mål och vi behöver iallafall en målskytt...

 #20 Petri Pakaslahti
En stark perosnlighet i laget. En riktig bra tekare och Petri har spelat en bra säsong. Oturligt nog blev han ju skadad och hade svårt att ta sig tillbaka efteråt, kom väl aldrig riktigt in i sitt gamla spel igen men vi väntar med spänning på nästa säsong, då vi vill se en hel och frisk Paka på isen. Ett C på bröstet skulle inte sitta dumt.. Svenska kan han väl även fast vissa ord är lite svåra haha.....

 #22 Stefan Bemström
Kanske har gjort sitt nu? Vissa matcher spelar han riktigt bra medan andra är han urkass. Kanske vi ska ge platsen till nån annan nästa säsong? Eller så är det bara att gå ut och ge max varenda, varenda match.

 #24 Jörgen Bemström
Kanske spelat lite bättre än brorsan i år men kan väl knappast räknas till nån toppenspelare längre.. Har spelat hyfsat och vi får se hur långt det räcker!

 #28 Jonas Höglund
Inte alls vad jag förväntat mig. Målen har väl inte sprutat in och formen kanske helt enkelt inte finns där.. Tyvärr men för mig spelar det ingen roll vart han splear nästa säsong men det kanske inte ska vara här helt enkelt.. Jag trodde nog mycker mer om honom än vad han visat upp.. Tror vi kan lägga dem här pengarna på en yngre måltskytt..

 #29 Tomas Kollar
En gnuggare och slitvarg ut i fingerspetsarna. I sarghörnen äger han men dessvärre funkar det inte lika bra med puckkontroll. Kanske något att träna på till nästa säsong men vi behöver några såna här spelare och jag ser gärna Kollar kvar ännu en säsong. Vi får ju inte glömma att nämna Hasse, Kollars lilla chihuahua..

 #30 Henrik Karlsson
Vilken värvning! Han är ju helt underbar.. Så bra och vilken härlig personlighet.. Tyvärr ser det ju ganska mörkt ut för att vi ska få behålla honom men man kan ju alltid hoppas.. Det är som Henrik man ska som hockeyspelare vara. Man ska kunna bjuda på sig själv samtidigt som man spelar skitbra. Den perfekta spelaren...

 #35 Pontus Sjögren
Spelade faktiskt ganska bra när han fick stå men sen när Henke kom blev han ju bortputtad och utlånad till Huddinge. Men han är värd en stor eloge för sitt spel här och det kommer vara väldigt kul att följa hans utveckling. Han är fortfarande väldigt ung och kommer hinna med mycket under sina år..

 #39 Björn Bjurling
Förhoppningsvis kommer han aldrig se ut så här igen, det kan vara tuffft att spela hockey... Bjurling har spelat väldigt bra den här säsongen, varit stabil med små enstaka missar. Men så värvade man Henke och han blev petad och har fått tagit hand om båsdörren ett tag nu. Jag förstår att det kändes tungt men man får inte gräva ner sig för det, eller hur? Jag tycker Bjurling är en urskön kille och vi har alla fått se honom dansa på isen som en riktig Björn.. Tack för danserna BJURLING och lycka till i framtiden.. Det verkar ju inte bli mer spel för honom här iallafall..

 #41 Stefan Gråhns
När han får spela, gör han det bra. Han kämpar och sliter som en varg.. Han ger sig aldrig vilket jag värdesätter.. Tyvärr är han kanske inte lika bra hemåt som framåt, kanske lite träning på det men annars har han gjort ett bra jobb verkligen. Han har fått kämpa för att spela och det märks, för när man då får spela ger man verkligen allt...

 #42 Jens Olsson
Jensa har väl inte haft en kanonsäsong om man säger så.. Bänkad och när han väl får spela går det inte särskilt bra det heller. Kanske nåt lag i Skåne behöver honom bättre än vad vi gör just nu... Tyvärr!


 #44 Kristian Kudroc
Här har vi en superhärlig kille.. Han är stor, lång, starka knytnävar och en rolig spelstil men han är underbar. Han är såå speciell.. Jag tycker att han varit bra den här säsongen, han skjuter på mål och gör lite tokryck ibland. Kanske att han måste tänka på att alla inte är lika starka och stora som han själv, man kan inte passa till tex Klasen och ta i allt man har, det säger sig själv.. Men han skyddar alla och jävlar om det är nån som börjar tjafsa med nån i laget, då vet man vem som snabbt är där.. Men det e bra han bara plockar undan dem bara.. Tyvärr råkar han på många utvisningar oxå, mycket pga hans storlek men men. Jag vill se Kudroc i SSK-tröjan nästa säsong och det här är en kille med stort SSK-hjärta han med......Come on Kudroc!

 #61 Per Hallin
Slitvarg även han.. Kämpar på och är överallt på plan.. Riktig goo kille, som gärna får vara kvar en säsong till. Han har oxå en underbar personlighet och barn älskar honom och han dem...

 #77 Stefan Pettersson
Haft en bra säsong tyvärr blev han skadad och kunde inte heller vara med och spela i kvalet men jag kan säga att han har tränat och tränat på gymmet närapå varenda dag och ville verkligen tillbaks ut till spel. Han är skitbra när han är fit for fight, så vänta till nästa säsong och se..

 #91 Yared Hagos
Han bor i utvisningsbåset och jag anser inte honom tillräckligt bra för att spela i SSK. Han har gjort en del mål nu i slutet men tyvärr, det räcker inte för mig. Vi har dragit på oss lika många om inte fler baklängesmål för att han sitter utvisad, så nej tack!

 #86 Linus Klasen
Emil i Lönneberga, det e han det! Han är en liten trollkarl och älskar att dribbla, ibland lite för länge. Lite mindre självisk, ska det nog gå bra. Haft en bra säsong, fast han blev mycket petad där ett tag och kom av sig lite.. Sen får man inte bli nån liten gnällunge bara för att man inte får spela, det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa vidare...

 #84 Dragan Umicevic
Lagets stjärna denna säsong! Han har ju varit helt underbar, gjort mål, snygga passningar etc etc etc.. Han har verkligen utvecklats med åren och jag vet att det är många klubbar som är intresserade av honom... Han får spela närapå hela tiden och han har en jävla bra kondition, då han kan spela i flera byten i sträck. Jag tror att det beror mycket på att han tränat på gymmet så mycket, han har kämpat för det här och det märks att han har kul när han spelar. Han har en underbar personlighet och jag håller tummarna att han stannar en säsong till...
Vad vore Mimos utan Dragan? :)

Kommentarer
Postat av: ackis

Vad duktig du är :) Alla spelare är värda en eloge, nu är det bara att blicka framåt :D<3

2009-04-14 @ 22:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0