Idag gäller det!

Idag hoppas jag verkligen på 3 nya poäng.  Daniel Josefsson och Jörgen Bemström är fortfarande borta. De tränade på gymmet idag, då resten av killarna flög ner till Ängelholm. Ser ganska bra ut, Daniel ser ut att återhämtat sig snabbt efter operationen och kommer säkert inte dröja tills han är ute på isen igen. Men det är bra att dem går försiktigt fram, vill inte set någon skada gå upp efter en match... Det är bara att träna på och förhoppningsvis kommer vi se dem på isen efter juluppehållet. Sedan har vi ju frågetecken på Petri och Ljungkvist. De har följt med ner till Ängelholm men frågan är om dem kommer spela. Men om man följer med ända ner till Ängelholm måste man väl vara ganska säker på att spela iallafall. Men vi får se, dem skulle känna sig för under dagen och vi får väl se ikväll, vad dem kommit fram till.
I Rögle är Mikael Gath, Peter Högardh och Kenny Jönsson osäkra på spel, då kenny har problem med ryggen och dem  andra två är sjuka.
Rögle fansen tror på en lätt seger ikväll men vi ska visa dem. SSK är inget att leka med.... Vi är på väg upp nu......

Kommentarer
Postat av: Mikael

Kul med lite hockeytjejer, finns för få av dem, oftast räknas man ju bara som tråkig eller sportfreak om man diskuterar hockey med en tjej :P

Aja keep up the good work :)

Dock hoppas jag på 3 poäng till dem grönvita idag ;)

2008-12-04 @ 16:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0