1-1

Jaha bara en poäng igen.... Men bättre än noll men vi behöver mer.... SSK vs Brynäs. Första perioden ägde vi. Vi spelade bra, fick fram passningar, var samspelta och sköt på mål, allt var bäddat för ett mål men nej då... Varför kan aldrig pucken studsa vår väg? Vi måste börja göra mål annars kommer den här säsongen sluta illa.. Om första perioden var våran, så var andra perioden Brynäs. Vi fick backa hem och försvara oss. Visst hade vi även några chanser men inte särskilt många. Efter två perioder var det mållöst för båda lagen... Ganska tråkigt..
Tredje perioden spelade båda lagen på och vi fick ett varsitt mål. När slutsignalen gick stod det 1-1.
Man började hoppas på att det kanske skulle kunna bli ett mål i sudden, men där fick man. Brynäs fick till ett snabbt uppspel och Tjops en puck bakom Bjurling i kassen. Och helt plötsligt åkte vi ner ett steg i tabellen...

Cibak spelade väldigt bra och Petri och Klasen var duktiga..

Sen såg det ju ganska kul ut när Kudroc drog iväg ett hårt skott ut från zonen, precis där domarn stod. Han fick slänga sig undan haha... Jag skulle bli livrädd om en sån hård puck skulle komma farandes mitt emot en, men jag vill ju inte bli domare, så det är nog nått dem får räkna med.

Hörde även att många hade blivit väldigt förvirrade av att det var spelare i laget med nummer som vi annars inte har. Det går ju magsjuka i laget och man hade varit tvungna att ta in juniorer för säkerhets skull. Det va roligt att se alla förvånade miner.. Haha...

Det var kul att se lite publik oxå, så typiskt att vi inte skulle kunna vinna då... Men hoppas bara att det inte var en engångsföretelse... Vill se mycket publik jämt, så KOM IGEN!
Men det skulle kunna vart lite mer ös på alla, var lite sådär med det tycker jag faktiskt....


Kommentarer
Postat av: Ackisss

Absolut Heja SSk

2009-01-04 @ 22:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0