Rögle spelarna jublar, vi får åka upprörda hem igen.

Jaa, förlust åter igen. Rögle-SSK 6-2. Vi var helt urusla första perioden, andra perioden började vi komma ikapp. Vi visade hjärta och fick in ett mål men där tog det sen stopp. Vi hoppdes på att Rögle spelarna skulle känna sig pressade och då börja göra misstag men tyvärr blev inte så fallet. När dem började känna av pressen, blev dem ännu bättre och vips flög puckarna in bakom Bjurling.. Tredje perioden blev nära på ännu sämre för vår del och slutresultatet blev 6-2 till Rögle.

Målskyttar denna match blev Linusarna, Linus Videll och Linus Klasén.

Vi drar på oss alldeles för många onödiga utvisningar och på det sättet kommer vi aldrig kunna vinna matcherna. Vi behöver vara ett fullt manskap på isen för att ha chans på poängen och tyvärr spelar vi alldeles för ofta 4-5 och det funkar inte.

När man ser på matcherna börjar man undra lite hur kvalserien ska gå? Vi behöver spela betydligt bättre för att hålla oss kvar och vi kommer spela mot lag som har precis allt att vinna och inget att förlora. Vi måste skärpa oss..

Vad är felet???? Killarna trivs jätte bra med Brithén som tränare, allra mest hans personlighet, de har fått en bättre sammanhållning i laget men ändå är det nåt som inte klaffar?
Vi är inte så här dåliga, men vad är det??

SE FRAMÅT INTE BAKÅT, VIKTIGT NU!!  KOM IHÅG DET!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0