Skit, skit, skit

Jaha, så ligger vi sist i tabellen... Men av det man såg igår, så förstår jag varför..... Värsta matchen under hela säsongen enligt mig. Såå tråkig, vi hade ingenting att komma med kändes det som.... Ingen glöd i bena, passningar gick fel, Bjurling helt själv, var var backarna?????
Ne, vi var skitdåliga helt enkelt. Första perioden var väl OK, vi har pucken men kommer ingen vart. Andra perioden var LHC:s. Vi fick backa hem och försvara oss. LHC satt ett mål tidigt. Hur många skott hade vi på mål??? Inte många.... Man kan räkna dem på händerna. Vi fick iallafall in kvitteringen i slutet av perioden. Men 1-3 stod det på jumbotronen när andra perioden var slut. Tredje perioden var slarvig men med några chanser. Slutresultatet blev 2-4, då LHC gjorde mål i tom kasse.

Katastrof match!!! Vi hade inget GO i oss alls. Allt blev och gjordes fel. Det var slarvigt, vi visste inte riktigt vart vi hade varandra. Och vi vågar inte skjuta på mål. Det säger väl allt när vi bara har skjutit 19 skott på mål under en hel match... Vad håller man på med???? Hur många powerplay hade vi inte då vi inte fick iväg närapå ett enda skott..... Ne skärpning nu.....

Hur mycket publik blir det på Lördag?? Inte mycket.........................

Målskytt: Linus Klasen  x 2.

Klasen, Josefsson och Petri några ++ iallafall...