Vad behöver killarna i såna här lägen? Joo stöd!

Om man var besviken på matchen igår, var jag lika besviken på publiken... Killarna har det tufft, det går inte bra just nu... Men är det inte just nu som dem behöver vårt största stöd? Är det inte nu vi ska visa att vi står bakom dem oavsett hur det går.. Att dem har vårt stöd i ryggen! Tydligen tycker inte alla detta. Jag såg hur några av K-killarna och några från klacken gick och ställde sig bakom SSK-båset.. Blev först lite orolig och tänkte vad nu då? Men det var killar som ville hjälpa laget och visa sitt stöd.. Väldigt bra, sen att det kanske missuppfattades av många, bla av poliserna var väldigt tråkigt.
Men vad FAN höll man på med på resterande klack, man buade ut vårt lag. Sitt eget lag!!! Jag hörde knappt en enda gång att man sjöng nåt bra om laget, hejade fram dem eller nånting... När man börjar bua åt en egen spelare som har pucken, då har det gått för långt.. Såå lågt!

Jag trodde att om man var SSK:are hejar man på dem såväl i medgång som motgång, men tydligen inte...
Jag var såå jävla förbannad igår, så det var inte klokt....
Kanske inte så konstigt egentligen att killarna spelar så dåligt om dem inte har en publik som hejar på dem!
Och visst vi är alla besvikna och ledsna över hur det är just nu, men inget hjälper om vi börjar stjälpa laget....
Buar ut dem i våran egna arena...

Ett 30-tal personer stod utanför spelargången efter matchen och krävde att få prata med ledningen.. Stefan Jonsson kom till sist ut och ett möte på måndag är nu bestämt.. Vad det kommer sägas på detta möte är svårt att säga och man undrar ju lite,de har inte gjort någonting alls innan, kommer dem verkligen göra nåt åt saken efter?? Bara för att vi säger vad vi tycker.... De kommer säkert vara väldigt förstående och sen blir det inte mycket mer med det..
Men man kan ju iallafall hoppas.... Så som det ser ut nu, är det förjävligt.....

                                


Kommentarer
Postat av: Elmas

Synd att det går dåligt för laget. Men Du skriver bra och fin blogg har du. :) Kram!

2009-01-11 @ 13:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0