SSK vs Västerås

Matchen började hur bra som helst, 2 mål inom 5 minuter. Man började tänka "Lätt motstånd" men ganska snart insåg man att man hade haft fel. När vi spelar 5-3 i närapå 2 minuter utan utdelning började man bli orolig och ännu värre blev det när Västerås låg på, låg på och låg på. Målen började plinga in och i slutändan stod det 3-3. Västerås sista mål kändes väl sådär, när domaren släppte en ganska uppenbar utvisning precis innan. Men men...

Därefter en ganska jämn sudden men SSK var lite hetare där och vips satt pucken i nätet. 2 poäng, vilket var väldigt viktigt.

Målskyttar: Stefan Bemström, Jörgen Bemström, Linus Videll och Daniel Josefsson.

Petri tillbaka och det var inte direkt nån mjuk start. Mycket istid, många tekningar.. Mycket bra start för honom..
DRAGAN spelade jätte bra idag.. Var lite överallt och hade väldigt mycket istid.
KOLLAR även han en riktig slitvarg... Jätte duktig!

Men lite oroande att Cibak, Pettersson och Hagos blev tvungna att gå av.. Hagos fick ju en klubba i ansiktet, Cibak är jag lite osäker på varför, kanske nåt med hans gamla skada och Pettersson har jag ingen aning on varför.
Bara det inte är nåt allvarligt med dem och jag vill se dem på isen på tisdag...